Mit üzennél a sztrájkoló BKV alkalmazottaknak?
Én azt mondanám nekik, amit nekem mondott anno a főnököm, ha kevesled a fizetésedet, akkor próbálj meg máshol többet keresni.
Megpróbáltam, most 3x annyit keresek.
Ti is megpróbálhatnátok, és talán alkalmasabb emberekkel töltődne fel a tömegközlekedés, nem lenne a folytonos késés, stb, stb.
És sok tanár, meg orvos nem keres annyit, mint ti, én a helyetekben szégyellném magamat. Ráadásul azért leginkább, mivel veszteséges a cég, és az én adóforintjaimból kapjátok a fizetéseteket, és még nem is elég.
Én nem vagyok pesti,és csak a hírekből meg a kommentekből kísérem végig a sztrájkot.
Igazad van,hogy nagyon sokan keresnek kevesebbet,mint ők.Egy ismerősöm kamionsofőr,általában 3-4 hétig járja Európát egyhuzamban.Havonta 2-300.000.-ot keres,van amikor még annyit sem.Neki sem könnyebb a helyzete,mint egy BKV-s sofőrnek,sőt!
Amikor elkezdődött a sztrájk,hallottam olyan véleményeket,hogy ez nem bérharc,hanem politikai okokból gerjesztett dolog.Ahogy telik az idő,egyre inkább ez az én véleményem is.Miért nem hajlandók kompromisszumra? Miért nem voltak hajlandók a Fideszes állomásokon dolgozó vasutasok sem sztrájkolni Gaskó felhívására? Miért mondták a Keletis vasutasok,hogy hülyeségért nem sztrájkolnak?
Egyezzenek meg,és hagyják abba a sztrájkot.Ne nehezítsék meg a lakosság életét,és ne költsék feleslegesen az adófizetők pénzét.A vezetők botrányaiért ne az utasok fizessenek!
"Havonta 2-300.000.-ot keres"
És nincs jobb helyzetbe, mint ők? Ne nevettesd már ki magad, ha ezek a szerencsétlenek 200000 forintot keresnének havonta akkor nem lenne probléma. Nagyon könnyen beszéltek, ahhoz képest, hogy nem vagytok benne... Nem ti vagytok ott.
Szerintem a többségnek nem 15 perc séta megterhelést jelent a sztrájk. Hanem szmogot, tömegnyomort, dugót, idegeskedést, csak mert 150 nettó nem elég a buszsofőrnek.
Most komolyan azzal jössz, hogy sok élet függ tőle? És a háziorvos, meg a mentős??? Ők örülnének nettó 150 ezer forintnak. És ők meg is érdemelnék.
Életek függnek tőle. Betojok rajtad.
+1 kiegészítés.
Ez az oldal nem igazán a személyiségek kifejtésére irányul, ugyanis anonim. Ráadásul nem írtam, hogy hány forintnak a 3xosát keresem, tehát még csak nem is írtam, hogy tudnál irigykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!