MÁV büntetés. Most mi legyen? (lent)
Az a helyzet hogy mivel nem adtál cserét a szolgáltatásért és ez kiderült, mérgesek az ilyenért így büntetnek. Fizesd ki tisztességesen ezeket a szolgáltatások! Nekik ez a profit. Ez olyan mintha nem kapnád meg a fizetésed 10%-át mert az igazgató másra szánta.
Vedd fel a kapcsolatot velük és mondd meg hogy itt vagyok kifizetni egy büntetést, csak sajnos elírta a címemet az ellenőr ezért jöttem ide. És meglátod csodálni fognak hogy ezért bementél, mert lehet hogy amúgy tényleg nem tudnának ők téged elérni. Vállald a felelősséget tetteidért.
Ne kockáztass. Fizesd ki, tudom sok lehet de jobban fogod érezni magad ha többé nem is csinálod. Én egyszer vettem két BKV jegyet és ki is dobtam mert kétszer nem vettem jegyet.
Boldog voltam.
Mi a fenének bliccelsz egyáltalán. A miattad keletkező veszteséget másokkal, többek között velem fizettetik meg aki megveszi a jegyet vagy a bérletet. Gondolom nem ez az első alkalom hogy jegy nélkül utazol.
Add vissza a pénzt amit a zsebemból húznak ki mert te nem veszel jegyet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!