Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MÁV büntetés. Most mi legyen?...

MÁV büntetés. Most mi legyen? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pénteken Pestről Debrecenbe tartó gyorsvonaton büntettek meg. Most vettem észre, hogy a kalauz elírta a címemet a papíron amit adott. Ilyenkor mi van? Ha nem fizetem be úgysem tudnak küldeni semmilyen felszólítást mert hibásan van rajta a címem... Vagy a többi adat alapján meg tudnak/akarnak keresni...? Előre is köszi!
2010. jan. 14. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintm megkeresnek és ha kiderül, hogy rossz a cím ezért nem fognak büntetni. (bár a büntetést be kell fizetni :S)
2010. jan. 14. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Az igazolványod számát felírták?
2010. jan. 14. 22:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Felírták... Csak van egy barátnőm, neki hasonló volt a helyzet: régi címét másolták be a lakcímkártyáról és neki is felírták a szig számát (azt helyesen), de ennek már három hónapja és nem érkezett neki felszólítás, nem fizette be a büntetést, merthogy úgy tudja, hogy nem járnak utána... Én meg csak reménykedek:) De félek megkockáztatni...
2010. jan. 14. 22:11
 4/9 anonim válasza:
62%

Az a helyzet hogy mivel nem adtál cserét a szolgáltatásért és ez kiderült, mérgesek az ilyenért így büntetnek. Fizesd ki tisztességesen ezeket a szolgáltatások! Nekik ez a profit. Ez olyan mintha nem kapnád meg a fizetésed 10%-át mert az igazgató másra szánta.

Vedd fel a kapcsolatot velük és mondd meg hogy itt vagyok kifizetni egy büntetést, csak sajnos elírta a címemet az ellenőr ezért jöttem ide. És meglátod csodálni fognak hogy ezért bementél, mert lehet hogy amúgy tényleg nem tudnának ők téged elérni. Vállald a felelősséget tetteidért.

2010. jan. 14. 22:18
 5/9 anonim válasza:
76%

Ne kockáztass. Fizesd ki, tudom sok lehet de jobban fogod érezni magad ha többé nem is csinálod. Én egyszer vettem két BKV jegyet és ki is dobtam mert kétszer nem vettem jegyet.

Boldog voltam.

2010. jan. 14. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

Mi a fenének bliccelsz egyáltalán. A miattad keletkező veszteséget másokkal, többek között velem fizettetik meg aki megveszi a jegyet vagy a bérletet. Gondolom nem ez az első alkalom hogy jegy nélkül utazol.

Add vissza a pénzt amit a zsebemból húznak ki mert te nem veszel jegyet!!!

2010. jan. 14. 23:05
 7/9 A kérdező kommentje:
De, az első alkalom- Előfordul.
2010. jan. 14. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
OK, ha csak az első alkalom, akkor csupán 0,0000001 forinttal jössz. Ha mégegyszer előfordul akkor a duplája lesz.
2010. jan. 14. 23:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, ígérem, nem fordul elő többet, a pénzedet küldöm, feltéve ha elküdöd a számlaszámod:D
2010. jan. 15. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!