Ha van itt jegyvizsgáló/volt jegyvizsgáló írna pár szót a munkáról?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne és nagyon megköszönném!2014. aug. 12. 16:30
1/9 anonim válasza:
menetjegykezelés, menesztés, éjszakázás, ünnepnap is dolgozás, de jobb lenne, ha kifejtenéd, hogy miért érdekel, mert akkor több mint valószínű, hogy tudok segíteni akár privátban is!
2/9 anonim válasza:
Metrónál voltam. Én nem szerettem. Ha eelenőrzés van és átengeded 12000-et levonnak a béredből azaz ingyen dolgoztál. Este meg az éjszakai járaton kell menned és árulnod is kell a jegyet.
3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm, de vonaton dologozó jegyvizsgálókra vonatkozott inkább a kérdés.
2014. aug. 13. 19:31
4/9 anonim válasza:
Az első válaszoló tömören leírta a munka alapjait.
Ezen kívül ha jegyvizsgálónak készülsz, arra is készülj fel, hogy gázolás esetén "helyszínelőset kell játszanod", azaz neked kell a baleset helyszínére visszarohanva megnézni a jóember(eke)t, akit elgázolt a vonat. Gondolom te is tudod, hogy nem csak egy vágás lesz az ujján.............
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezekkel tisztában vagyok.
2014. aug. 17. 12:53
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem pont ezekre az alapdolgokra gondoltam, nyilván azokkal tisztában vagyok, csak rosszul tettem fel a kérdést, mert nem írtam meg, hogy konkrétan mit szeretnék tudni.
2014. aug. 17. 12:59
7/9 anonim válasza:
Ja értem! :) Akkor írj nyugodtan privát üzenetet, szerintem én tudok segíteni részletesebben is :)
8/9 A kérdező kommentje:
Jegyvizsgáló vagy? Mert igazából a tanfolyammal kapcsolatosan érdekelne a legtöbb dolog, meg a munka "elejével", szóval olyan kellene, aki benne van/vagy volt a dologban közvetlenül.
2014. aug. 17. 14:38
9/9 anonim válasza:
hév vezetö voltam én csak az tudom mondani hagyan kell hévet vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!