Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ennek a sztrájknak muszáj...

Ennek a sztrájknak muszáj volt pont vizsgaidőszak alatt lennie?

Figyelt kérdés
Nem értem ezeket. Még egy h*lye buszsofőr is 200ezret keres azzal, hogy egész nap csak ül egy buszban. Nem sok tehetség kell hozzá. Arról meg, hogy elcseszték az életüket, mert nem lett belőlük semmi nem mi tehetünk, és mi az már, hogy sztrájkolnak ha épp ahhoz van kedvük. Kapják már be!! Az a dolguk, hogy üljenek azon a tetves járaton és vezessék. Nem hiszem, hogy túl nagyot kérnénk, ha már megveszem több ezerért a bérletet, jegyet. Húú nagyon felidegesítettek. Amúgy meg észrevehetnék már magukat, hogy eddig se értek el ezzel semmit, majd persze pont most fognak..
2010. jan. 13. 07:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Egy sztrájknak csak attól lesz értelme ha idegeseítő/kellemetlen.
2010. jan. 13. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Utolsónál a pont :)
2010. jan. 13. 08:37
 13/14 anonim válasza:
6%

Ki nem sz@rja le a kálváriádat?!?

Majd kapsz egy biciklit névnapodra.

2010. jan. 13. 08:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, én a munkahelyemre nem tudom, hogy fogok bejutni, mert délutános-esti műszakos vagyok, és nincs, aki olyankor elvigyen, biciklivel meg nem merek bepróbálkozni ennyi autó között, illetve még talán merném is, de nem tudom hova leláncolni, azt meg nem akarom, hogy valaki csakúgy felkapja az utcán. Max. gyalogolok.

Amúgy jogos, nem mi tehetünk arról, ami ezeket zavarja, persze jogos a követelésük is, bár én csak 105ezer bruttót keresek (nettó 80ezer körül), és nem vesznek át állandóba, mert létszámstopp meg anyámtyúkja, megvettük az éves bérletet, egyáltalán nem volt olcsó, és mi mégse tehetjük meg, hogy sztrájkoljunk, mert akkor másnap megköszönnék szépen a munkánkat, és vennének fel mást.

2010. jan. 13. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!