Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ennek a sztrájknak muszáj...

Ennek a sztrájknak muszáj volt pont vizsgaidőszak alatt lennie?

Figyelt kérdés
Nem értem ezeket. Még egy h*lye buszsofőr is 200ezret keres azzal, hogy egész nap csak ül egy buszban. Nem sok tehetség kell hozzá. Arról meg, hogy elcseszték az életüket, mert nem lett belőlük semmi nem mi tehetünk, és mi az már, hogy sztrájkolnak ha épp ahhoz van kedvük. Kapják már be!! Az a dolguk, hogy üljenek azon a tetves járaton és vezessék. Nem hiszem, hogy túl nagyot kérnénk, ha már megveszem több ezerért a bérletet, jegyet. Húú nagyon felidegesítettek. Amúgy meg észrevehetnék már magukat, hogy eddig se értek el ezzel semmit, majd persze pont most fognak..
2010. jan. 13. 07:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, hol tanulsz, de nem éppen a legjobban képviseled az egyertemed, meg az egyetemistákat úgy általában...
2010. jan. 13. 07:45
 2/14 anonim ***** válasza:
63%

Én is egyetemista vagyok és én is vizsgázom. Tudhatnád, hogy a bruttó és a nettó fizetés között van egy aprócska különbség. Nem 200.000-et kap kézhez egy buszsofőr. Hogy nem sok tehetség kell hozzá? Próbálj meg elvezetni egy buszt, akkor meglátod! A buszok sz.ar állapotban vannak műszakilag is (amiért megjegyzem a sofőrt magát terheli felelősség, ha valami történik) meg úgy eleve az egész BKV romokban. Ezzel NEM azt mondom, hogy rajtunk kell ezt leverni, de egyetértek velük.

Inkább beszélj a drágalátos BKV-vezetőkkel, akik sokmilliókat sikkasztottak/ sikkasztanak el!

2010. jan. 13. 07:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ezzel bármit is képviselnék, de mindegy ez a te saját véleményed. Az viszont elég dühítő tud lenni, hogy 2 nap alatt 3 vizsgámról maradok le emiatt. BKV-n kívül meg mással nem tudom megoldani a bejutást. Megértem én őket is valamilyen szinten,(bár annyira nem sajnálom őket) de nem a lakosságon kéne leverni ezt az egészet, hanem azokon akik miatt sztrájkolnak.
2010. jan. 13. 07:52
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező: belőled 5db nem ér annyit, mint egy buszsofőr, fogadni mernék. Bár én is egyetemista vagyok, ez a stílus amit te itt tolsz valami elképesztő, anyád így nevelt meg bazzeg. Jogsid van egyáltalán? Vezetés szerinted ülésből áll? Csomó mindenre figyelni nem kell? Járjál tovább a bölcsészkarodra, aztán 5 év múlva kotorjad a kukákat hülyegyerek.
2010. jan. 13. 07:53
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

Aha. Az, hogy 50-100-150 ember élete múlik rajta, az semmit sem számít persze.

Míg te egy télen-nyáron 20°C-os irodában fogsz ülni 9-17 óráig, telefonálgatsz, internetezgetsz (majd, talán, bár...), addig ő télen -20, nyáron +45°C-ban 5-22 óráig hajt fele pénzért.

Magyar oktatási helyzet körkép, 2010...

2010. jan. 13. 07:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a bruttó és nettó között van különbség... Ha jól olvastam akkor bruttó 250-260ezer Ft-ot keresnek, szóval az szerintem nem annyira kevés. Jó persze abban igazuk van, hogy vezetőkhöz képest kevés, plusz még a végkielégítések stb..
2010. jan. 13. 07:54
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Bocsi, de nem kéne már így beszélni a bölcsészkarról! Mi bajod vele? Az, hogy valaki bunkó avagy nem az, nem attól függ, milyen karon tanul!

(07:50-es Bölcsész)

2010. jan. 13. 07:55
 8/14 A kérdező kommentje:

Igen képzeld van jogosítványom és nem bölcsészkarra járok.. Ennyit erről.

Az meg, hogy én majd egy irodában fogok ülni vagy sem, az talán azért van, mert tanulok és megdolgozom érte. Nekik sem volt kötelező a BKV-hoz menni. Jó mindegy, tudom, hogy elég durván fogalmaztam, de eléggé idegesítő ez a sztrájk.

2010. jan. 13. 07:57
 9/14 anonim ***** válasza:
58%

"Járjál tovább a bölcsészkarodra, aztán 5 év múlva kotorjad a kukákat hülyegyerek."

Na, erről beszéltem, kedves Kérdező. Köszönöm szépen!

Köszönettel,

Egy bölcsészkaros

2010. jan. 13. 08:06
 10/14 A kérdező kommentje:
07:53! A te stílusod mennyivel jobb? :) Semmivel...
2010. jan. 13. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!