Ennek a sztrájknak muszáj volt pont vizsgaidőszak alatt lennie?
Én is egyetemista vagyok és én is vizsgázom. Tudhatnád, hogy a bruttó és a nettó fizetés között van egy aprócska különbség. Nem 200.000-et kap kézhez egy buszsofőr. Hogy nem sok tehetség kell hozzá? Próbálj meg elvezetni egy buszt, akkor meglátod! A buszok sz.ar állapotban vannak műszakilag is (amiért megjegyzem a sofőrt magát terheli felelősség, ha valami történik) meg úgy eleve az egész BKV romokban. Ezzel NEM azt mondom, hogy rajtunk kell ezt leverni, de egyetértek velük.
Inkább beszélj a drágalátos BKV-vezetőkkel, akik sokmilliókat sikkasztottak/ sikkasztanak el!
Aha. Az, hogy 50-100-150 ember élete múlik rajta, az semmit sem számít persze.
Míg te egy télen-nyáron 20°C-os irodában fogsz ülni 9-17 óráig, telefonálgatsz, internetezgetsz (majd, talán, bár...), addig ő télen -20, nyáron +45°C-ban 5-22 óráig hajt fele pénzért.
Magyar oktatási helyzet körkép, 2010...
Bocsi, de nem kéne már így beszélni a bölcsészkarról! Mi bajod vele? Az, hogy valaki bunkó avagy nem az, nem attól függ, milyen karon tanul!
(07:50-es Bölcsész)
Igen képzeld van jogosítványom és nem bölcsészkarra járok.. Ennyit erről.
Az meg, hogy én majd egy irodában fogok ülni vagy sem, az talán azért van, mert tanulok és megdolgozom érte. Nekik sem volt kötelező a BKV-hoz menni. Jó mindegy, tudom, hogy elég durván fogalmaztam, de eléggé idegesítő ez a sztrájk.
"Járjál tovább a bölcsészkarodra, aztán 5 év múlva kotorjad a kukákat hülyegyerek."
Na, erről beszéltem, kedves Kérdező. Köszönöm szépen!
Köszönettel,
Egy bölcsészkaros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!