Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezt hogy lehetne értelmezni?

Ezt hogy lehetne értelmezni?

Figyelt kérdés

Ismerősömék elutaztak Görögországba 3 hétre "nyaralni", és én meg elhatároztam, busszal meglátogatom őket 1 napra. Úgy döntöttem, mivel ha már Szegeden is megáll, Paralia Expresszel( [link]

A lényeg, hogy a leírásban szerepel az utasbiztosítás az útra. Ez most tulajdonképpen akkor azt jelenti, hogy emellé még durván 1000 Ft-ért kéne kötnöm az ottlétemre is arra az 1 napra?

Olvasgattam utána, hogy Macedón határon lehet probléma, ha nincs biztosítás.

2014. aug. 8. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Rossz a linked.

A biztosítást tartalmazza a nemzetközi menetjegy ára. Ezen felül azonban mindenképp érdemes utazási biztosítást kötnöd, akár egy napra is, hiszen rengeteg kellemetlenségtől óvhatod meg magad.

2014. aug. 8. 22:59
 2/6 A kérdező kommentje:

igen, belelógott ez a jófej zárójel :D

értem, köszi szépem :)

2014. aug. 8. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:

már bocsánat, de ennyit buszoznál 1 napért? Ne haragudj, hogy megkérdezem, de normális vagy? :D

Nekem egy ISMERŐSÖM így utánam jönne egy napra, komolyan megijednék (nem, nem viccelek)...

2014. aug. 9. 00:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy van benne elég szenvedés, de szeretem a kihívásokat :D

Egyébként persze nem úgy kell elképzelni, hogy meglepi lesz :D Úgy működik ez nálunk már évek óta, hogy amikor elmegyünk üdülni-nyaralni, akkor mindig meglátogatjuk egymást már-már ilyen hagyomány szerűen. Tavaly mi voltunk Olaszban, és ő jött el, szintén busszal :D

2014. aug. 9. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
ezzel akkor nincs gond, de akkor miért nem hosszabb időre? legalább 2-3 nap...
2014. aug. 9. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igazából a busszal van gond, mert az hétfőnként megy, keddenként jön vissza, tehát legalább 1 hetet kellene maradni, ha busszal megyek.
2014. aug. 9. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!