Mozdonyvezetők! Mit gondoltok a vasútfotósokról?
Figyelt kérdés
Mit csináltok, ha valaki fotózza a mozdonyotokat? Szoktatok dudálni? (Tudom, állomáson nem lehet, mert megijednek az emberek), de pl. nyílt vonalon?2014. aug. 4. 12:31
1/10 anonim válasza:
Hiába dudál az a képen nem hallatszik :D
2/10 A kérdező kommentje:
Ebben 100% egyetértek veled :D akkor lámpát villogtatni, vagy valami egyéb?
2014. aug. 5. 14:34
3/10 anonim válasza:
Én nem vagyok mozdonyvezető, de ugyan miért zavarná őket? Nem kell föltétlenül vakuzniok, de szerintem különösebben az sem lehet zavaró.
4/10 anonim válasza:
Jómagam pozitív tapasztalatokkal rendelkezem. Sokszor integetnek az balakból, vagy diesel gépnél adnak egy kövér gázfröccsöt, látványos koromfelhőt eregetve, és senki sem rázta még az öklét, vagy dobott meg egy szerszámkulccsal. Tény, hogy nem is fekszem ki a robogó vonat elé egy merészebb beállítás kedvéért. Modellezek amúgy és nem egyszer csináltam olyan képet is, ahol az eredetire rakott modellt fényképeztem le, volt, hogy odajött a vezér is és megnézegette a modellt, de tényleg még csak rosszalló pillantásokat sem kaptam soha. Szerintem, ha nem veszélyes üzemi területen, vagy valami egyéb hajmeresztő módon fotózol, azzal nem lesz senkinek sem baja.
5/10 A kérdező kommentje:
Gondolom, mozdonyon nem lehet dohányozni, ahogy vasúti kocsiban sem! Jogos a büntetés!
2014. aug. 14. 07:10
6/10 A kérdező kommentje:
Mi a baj, ha fotóznak az emberek, örülni kéne, hogy valakit érdekel egyáltalán a vasút. És ha lett volna esze, akkor nem a cigis kezét emeli fel.
2014. aug. 14. 11:26
7/10 anonim válasza:
Hallottál arról, hogy reflex??? Nem kell fényképezni, ennyi. Én se sértem meg más személyiségi jogait. De töröltesd csak ki ezt a választ is, ha erre áll föl a f aszod. Ennél nagyobb örömöd ne legyen az életben te nyomoronc fas szszopó köcsög vasútbu zi.
8/10 A kérdező kommentje:
Legyen neked gyereknap, nem töröltetem, legalább, aki erre jár látja, hogy néhány ember milyen bunkó. Tehát, mit van akkor esetleg, ha a tv hiradó megy filmezgetni, pl. 1 baleset után, felveszi, ahogy jönnek-mennek a vonatok, és a videót leadják pár millió ember előtt. Nem hiszem, hogy a hiradó riporterének külön kérvényt kell benyújtani, hogy filmezhessenek.
2014. aug. 14. 16:33
9/10 anonim válasza:
A híradós meg a hobbifotós között van egy kis különbség. Meg ott kérheted, hogy takarják ki az arcod és/vagy torzítsák el a hangod. Ezek meg kérdés nélkül fölbas szák mindenhova az amúgyis gyönyörű képeiket.
10/10 anonim válasza:
én is fotózok plusz a mozdonyvezető szemszögéből is voltam már. Egyszer kaptam dudálást az állomáson de a vezér mosolygott,viszont fentről tud zavaró is lenni a fotózás. Például ha túl közel áll a vágányhoz attól kell rettegni nem-e sodorjuk el,illetve nem esik-e el vagy akármi,a vakuzás pedig idegőrlő az éjjeli sötétségben 160-as tempóval. Annyi minden másra kell figyelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!