Igazolja az iskola a hiányzásomat a holnapi BKV sztrájk miatt, ha a 2es metró vonalán lakom?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 20:48
1/10 anonim válasza:
aszongyák a metró nem sztrájkol.
2/10 anonim válasza:
a metró nem sztrájkol, de ha nem tudják hol laksz, nem hiszem hogy egyenként utánakérdeznek, meg mondhatsz egy millió kifogást hogy unokatestvérednél aludtál vagy a barátnődnél/barátodnál és náluk bizony sztrájk volt. nem nézel tv-t és nem tudtál felkészülni rá.. sajnálod, de szeretnéd ha nem lenne igazolatlan :) ennyi, erre nem fognak tudni mit mondani.
3/10 A kérdező kommentje:
tudom,de attól még igazolják?:D
2010. jan. 11. 21:00
4/10 anonim válasza:
Nem igazolják. Megnézik, hogy ki hol lakik és ha bejöhettél volna, akkor igazolatlan napod lesz. (Hivatalosan kötelezik rá az iskolát, hogy megnézzék)
5/10 anonim válasza:
Ha nem indokolt, akkor nem igazolják, egyébként a 3-as metró beszáll a sztrájkba.
6/10 anonim válasza:
Igazolják! (mondjuk ha ma szóltál volna, hogy máshol alszol jobb lett volna :D )
Osztályfőnökön múlik csak végül is úgyhogy.. ha jó fej akkor igazolva lesz ;)
7/10 anonim válasza:
szerintem igazolják majd
de hol laksz pontosan és hol van a sulid? mert attól még,h metrónál laksz nem kötelező azzal járnod iskolába vagy ha eddig azzal is jártál azt nem kell tudniuk... pl én Ecseri metrónál lakom és villamossal jártam az Örsre holott metróval is ugyanannyi lett volna..
8/10 A kérdező kommentje:
örsön lakom,és a keletinél van a sulim
2010. jan. 12. 09:07
9/10 anonim válasza:
ahogy látom nem mentél be :D 9:07-kor még válaszoltál :D
szóval járhatsz te trolival is suliba mert nem szereted a metrót, előző vagyok
10/10 A kérdező kommentje:
de,bementem:D ma csak 10re kellett mennem. köszi a válaszokat mindenkinek!
2010. jan. 12. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!