Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntettek. Ilyen lehet?

Megbüntettek. Ilyen lehet?

Figyelt kérdés
Ma megbüntetett az ellenőr a villamoson, mert nem volt kilyukasztva a jegyem...Ki is fizettem a 3000-et, és adott egy "Pótjegyet". Na már most az lenne a kérdésem, hogy ha netalántán lenne még egy ilyen eset, hogy "elkapnak" ( amit kétlek, mert figyelni fogok ezentúl), akkor meg lehetne mutatni ezt a pótjegyet azzal a mondattal, hogy "Már az előbb egy másik ellenőr megbüntetett, és megvettem a Pótjegyet!" ??? Erre lennék kíváncsi.
2010. jan. 11. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
A másik ellenör is ugyanßugy meg fog büntetné és jogosan, az pótjegy csak arra az egy útra érvényes.
2010. jan. 11. 20:34
 2/4 A kérdező kommentje:
sejtettem hogy ez lesz a válasz:) köszönöm!
2010. jan. 11. 20:38
 3/4 anonim válasza:
Engem 2007-ben büntettek meg, és én is kaptam valami jegyfélét. Már nem emlékszem, de úgy rémlik, hogy elég rikító színe volt. Nekem akkor azt mondta az ellenőr, hogy ezt mutassam meg más járművön az ellenőrnek, és aznap már nem büntetnek meg többször.
2010. jan. 11. 20:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2010. jan. 11. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!