BKK elenőrök megnézik valaha is KÖZELRŐL az odatartott bérleteket?
Figyelt kérdés
(Van érvényes bérletem.)
Mindig a lejártat teszem előre, és soha nem veszik észre. Soha nem láttam még hogy megnézték, megtapogatták, igazolványt kértek volna hozzá, stb. Történt már valakivel ilyen részletes ellenőrzés?
2014. júl. 31. 23:22
1/9 anonim válasza:
Természetesen megnézik, másképpen mi alapján pótdíjaznának. Hibaszázalék náluk is lehet, főleg akkor, amikor dőlnek ezerszám az emberek. (Mondjuk reggel a metróba). Nem lehet mindenkit megállítani, hogy a haja a képen rövidebb, talán nem is ő, a szelvény 89 fokban van elvágva 90 helyett, talán hamis, s az ötöst is csúnyán tetszett ráírni/fakó a nyomtatás.
2/9 anonim válasza:
Az adott ellenőrtől függ.
De általában alaposan megnézik.
3/9 anonim válasza:
A többségük csak gyanú esetén veszi kézbe a bérletet. Valószínűleg esetedben ez nem áll fenn: a bérleted ezek szerint jó àllapotú első ránézésre is, nyugodtan viselkedsz, stb. De ettől még mások bérleteit ellenőrzik tapintással vagy akár UV-làmpával is.
4/9 anonim válasza:
Remélem a kedves kérdező nem keveri össze a metrólejáratnál álló biztonsági őröket, a BKK ellenőrökkel...
Mert ezutóbbiaknál ritka, hogy ne néznék meg alaposan.
5/9 A kérdező kommentje:
Na ezt majd kipróbálom! :D De már több hónapja nem jött a vonaton dementor
2014. aug. 1. 21:05
6/9 anonim válasza:
Nekem sokszor megnézik alaposan, megfordíttatják a diákigazolványt, kíváncsiak a matricára, néhányan a képre is; hogy be van-e írva a szám és jó szám-e (mostmár ugye rá van nyomtatva de még egy-két hónapja)
7/9 anonim válasza:
Viszonylag ritkán találkozok ellenőrrel, de mindig nagyon alaposan megnézik, sőt a diákomat is el szokták kérni...
8/9 anonim válasza:
Na akk leirom az en tortenetem. 4-es metro, harmadmagammal mentem, tartom szemehez a berletet(lejartat), bolint, menjek tovabb. A liftben tunt fel...
9/9 anonim válasza:
# 8/8  tegnap 21:46
Metrólejáratnál még mindig nem BKK ellenőr áll...
Kifelé meg nincs az az Isten, hogy ezt bejátszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!