Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mostanában hajnali vonattal...

Mostanában hajnali vonattal utazok Debrecenbe, és nagyon félek, hogy kirabolnak. Hogy védhetném meg magam egy vonaton? Mert ha csak úgy beszáll 1 ember a fülkébe, akkor nemtom előre, hogy rosszat akar, és menekülni se tudok, mert elállta az utat.

Figyelt kérdés
Ráadásul hallottam, hogy valakit ki is raboltak a vonaton Ebesnél...
2010. jan. 10. 23:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%

A 00:12-nek igaza van. Ha nem tudod használni a fegyvert akkor jobb ha nem hordassz magadnál semmilyet. Ellened fogják fordítani. Az elbeszélésed alapján pedig nem olyan vagy aki jártas a fegyverekben. A gázpisztolyt meg a spayt is ellened fordíthatják és amellett hogy kirabolnak még meg is sérülsz. Valóban jobb ha több helyen tartod a pénzt.

Legyél magabiztos és ne viselkedj úgy mint egy áldozat.

Egy tutyimutyi valaki nagyobb valószínűséggel lesz áldozat.

A legtöbb ember nem rabló vagy tolvaj mégha koszos a ruhájuk vagy borostások ezért felesleges mindenkiről feltételezni hogy megfog támadni.

Esetleg vegyél egy személyi risztót amit betudsz kapcsolni ha veszélyben vagy és olyankor örült hangosan elkezd szirénázni.. Arra legalábbis jó hogy a legtöbb támadó megilyedjen, sokszor az is elég ha megtorpan, vagy éehet hogy a szirénát valaki meghallja aki segít neked.

00:21- nagyon kedves vagy hogy olyat kívánsz hogy 00:12-nek vegyék el mindenét.

2010. jan. 11. 01:06
 12/24 anonim válasza:
95%
Így van, vannak olyan nagyon nagy hangot adó személyi riasztók, amik a kezebe zárva is elférnek, vagy a zsebedben,és ha gond van, megnyomod! És emellé visíts!!Húzd meg a vonaton a vészféket! Hidd el,mindenki oda fog csődülni! Ne használj fegyvert, mert ha ne adj isten kiszedi a kezedből, vagy te sérted meg őt, akkor bizonygathatod, hogy önvédelemből csináltad!
2010. jan. 11. 02:03
 13/24 anonim ***** válasza:

Hugom is így vonatozik,és nagyon szokott félni,főleg mióta az egyik osztálytársát orkok kirabolták.

Mindig keress embereket akikkel együtt utazhass vagy kalauz.Paprika spray nem rossz megoldás+a torkod!! Visíts ahogy bírsz:))

2010. jan. 11. 06:17
 14/24 anonim ***** válasza:

[link]

NAGYON hasznos és érdekes blog, van benne rész külön a vonatozásra is...

2010. jan. 11. 06:20
 15/24 anonim ***** válasza:
erre az a megoldás ha IC-vel mész. Amúgy én is járok ezen a vonalon.. vannak érdekes dolgok..
2010. jan. 11. 09:40
 16/24 anonim ***** válasza:
59%
utolsó vagyok.. átgondolva a dolgot érthető hogy nem mehet az ember minden nap IC-vel, mert az napi 1100ft plusz.. és nagyon sajnálatos az is, hogy félnie kell a rendes magyar embernek az indiánoktól..
2010. jan. 11. 09:58
 17/24 A kérdező kommentje:
köszi a sok tanácsot! Tényleg jó ez az önvédelmi blog, olvasgatom is. :D
2010. jan. 11. 10:32
 18/24 A kérdező kommentje:
szerintem én is ic-vel fogok járni, legalábbis reggelente, visszafelé már nem félek annyira, akkor többen utaznak.
2010. jan. 11. 10:58
 19/24 anonim válasza:
hát én mikor discoba mentem és jötetm az 5ös vonattal haza Debiből, hát majd összefostam magam és az a baj hogy nincsenek ám emberkék a vonaton reggel. Inkább kocsival megyek buliba :D amugy este is veszélyes ,olyan 7körül, akkor is vannak olyan emberek, én mindig sok ember mellé ülök, főleg sötétben.
2010. jan. 11. 15:01
 20/24 anonim válasza:
Melyikkel mész reggel ha szabad tudni, és honnan? Én 6ossal járok :)
2010. jan. 11. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!