Azért szólhat az ellenőr vagy az utas mert én nyitom meg zárom az ajtókat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 19:01
11/12 anonim válasza:
A tisztelt sofőr urat azonnal el kell bocsátani. Te nem kezelheted. Nyitott ajtókkal nem közlekedhet, ha utast szállít. Ha meghibásodik, akkor be kell mennie a telephelyre, vagy szervizkocsi kell kérni. A járatban nem maradhat.
12/12 anonim válasza:
Alapból repülhet érte a barátod az állásából.
Nemhogy a műszerfalra nem nyúlhatsz, hanem nem is beszélgethetnél vele.
Más téma, hogy ifjabb koromban én is ezt csináltam az ismerős sofőröknél. Egyszer egy kekec utas feljelentéssel fenyegetőzött, de mákunk volt. Aznap volt a srácnak egy tanulója, bevezetve a menetlevélbe, és simán beblöffölte, hogy új sofőr lesz a vonalon, most tanulja a járatot. 16-17 évesen elmentem szemre szűk húsznak, nem pattogott tovább a kedves utas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!