Közlekedik a 4. metró?
Figyelt kérdés
Évek óta nem jártam Bpen. Most be kell mennem, s az utvonalterv(pont)hu szerint 3.metróról a Kálvin téren át kell szállnom a 4.metróra.
Akivel megyek, azt mondta, ez nem lesz jó, ő úgy tudja, a választások előtt sebtében átadott 4.metrót a választások után le is állították és már nem jár.
Tudna valaki erről biztos és valós infót mondani?
2014. júl. 20. 18:13
1/6 anonim válasza:
amióta átadták én azzal közlekedtem móricz zsigmond körtét és kelenföld között, múlt hétvégén még működött, és tudtommal eddig egyszer volt egy kisebb leállás, egyébként meg közlekedik
3/6 anonim válasza:
Ez egy provokatív kérdés? Persze, hogy jár a 4-es metró.
4/6 anonim válasza:
A hír igaz, de nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, ahogy a régi történetben van!
:)
A választások előtt sebtében átadott Várbazárt a választások után újra bezárták, mert folytatják az építkezést!
Bizonyára ezzel keverte a haverod!
:)
5/6 anonim válasza:
Kelenföld vasútállomás és Keleti-pályaudvar között közlekedik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nyugatitól kell eljutnunk a Szent Gellért térre, s az útvonaltervező a 3.metró - Kálvin tér - 4.metró megoldást javasolta :)
2014. júl. 21. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!