Segítség! Nem közlekedik a 2-es metró hétvégén?! (lent)
2013. november 9-én (szombaton) és 10-én (vasárnap) egész nap.
A próba ideje alatt az M2-es metró szerelvényei utasokat nem szállíthatnak, ezért helyettük metrópótló autóbuszok közlekednek a Déli pályaudvar M és az Örs vezér tere M+H között.
A kérdésem az, hogy a metrópótló buszt hol találom? Az mennyi idő alatt ér oda?
A nyugatihoz szeretnék eljutni, eddig metróval mentem oda, mással még sosem. Nem is tudom mi merre van, nem tömegközlekedtem még Pesten, csak ezzel a metróval.
Leírná valaki, hogy a metrópótló busz honnan indul egészen pontosan?
Tudnunk kellene, hogy honnan utazol?
Ha az Örsről, akkor a metróállomás melletti BKV állomásról indul a metrópótló. Neked az M2E pótló kell majd, azzal a Ferenciek terén szállj le! A Ferencieken lemész az aluljáróba és ott a 3-as metró. Azzal mész a Nyugatiba.
Vagy ha ragaszkodsz a Deákhoz, akkor az M2 busz kell, leszállsz a Deákon, és szintén lemész az aluljáróba.
Természetesen vonaljegy a buszra ugyanúgy szükséges.
Nos, nem írtad le, honnan mennél, ezért javaslom a www.bkk.hu oldalt, ahol részletesen le van írva, hol áll meg a pótlóbusz.
Feltételezem, hogy csak átutazol, ezért pár állomást kiragadtam:
Déli pu.: M2E pótlóbusz a pályaudvar elől indul a Krisztina krt.-ról. Az állomást a peronszintről a jobb oldali lépcsősoron egyenesen hagyd el, majd tarts arrafelé, ahol az állomásépület kicsit az út fölé lóg. Az M3 metróra a Ferenciek terén kell átszállnod!
Keleti pu.: Ne metrópótlózz, menj inkább a 73-as trolival. Az állomásta főbejáraton hagyd el, majd menj jobbra előre a McDonald's felé. Az ott nyíló Bethlen utcán menj egy sarkot, majd fordulj balra: onnan indul, a Garay utcából a 73-as, amivel a Nyugati pu. (Podmaniczky utca) megállóig kell menned.
Puskás F. Stadion: a buszpályaudvart a főbejáraton elhagyva fölmész a lépcsőn és srégen jobbra, a Kerepesi úton lesz a pótlovak megállója. Az M2-ről a Deákon, az M2E-ről a Ferenciek terén kell az M3-ra átszállnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!