Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Segítség! Nem közlekedik a...

Segítség! Nem közlekedik a 2-es metró hétvégén?! (lent)

Figyelt kérdés

2013. november 9-én (szombaton) és 10-én (vasárnap) egész nap.

A próba ideje alatt az M2-es metró szerelvényei utasokat nem szállíthatnak, ezért helyettük metrópótló autóbuszok közlekednek a Déli pályaudvar M és az Örs vezér tere M+H között.

A kérdésem az, hogy a metrópótló buszt hol találom? Az mennyi idő alatt ér oda?

A nyugatihoz szeretnék eljutni, eddig metróval mentem oda, mással még sosem. Nem is tudom mi merre van, nem tömegközlekedtem még Pesten, csak ezzel a metróval.

Leírná valaki, hogy a metrópótló busz honnan indul egészen pontosan?

2013. nov. 8. 00:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és arra is vonaljegyet kell vennem? Ott lent az aluljáróba a mozgólépcső után?
2013. nov. 8. 00:29
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha leszálltam a metrópótló buszról, hogyan megyek el a 3-as metróhoz?
2013. nov. 8. 00:30
 3/7 anonim ***** válasza:
A 2-es Metró az Öres és a Déli között jár. A Nyugatihoz a 3-as metró visz.
2013. nov. 8. 02:21
 4/7 anonim ***** válasza:
*Örs
2013. nov. 8. 02:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Tudnunk kellene, hogy honnan utazol?

Ha az Örsről, akkor a metróállomás melletti BKV állomásról indul a metrópótló. Neked az M2E pótló kell majd, azzal a Ferenciek terén szállj le! A Ferencieken lemész az aluljáróba és ott a 3-as metró. Azzal mész a Nyugatiba.

Vagy ha ragaszkodsz a Deákhoz, akkor az M2 busz kell, leszállsz a Deákon, és szintén lemész az aluljáróba.

Természetesen vonaljegy a buszra ugyanúgy szükséges.

2013. nov. 8. 07:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja ha mégsem az Örstől utaznál akkor írd meg, csak feltételeztem h onnan mennél. Ha tévedtem írd meg honnan mennél és átírom az ajánlatot. :)
2013. nov. 8. 07:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Nos, nem írtad le, honnan mennél, ezért javaslom a www.bkk.hu oldalt, ahol részletesen le van írva, hol áll meg a pótlóbusz.

Feltételezem, hogy csak átutazol, ezért pár állomást kiragadtam:

Déli pu.: M2E pótlóbusz a pályaudvar elől indul a Krisztina krt.-ról. Az állomást a peronszintről a jobb oldali lépcsősoron egyenesen hagyd el, majd tarts arrafelé, ahol az állomásépület kicsit az út fölé lóg. Az M3 metróra a Ferenciek terén kell átszállnod!

Keleti pu.: Ne metrópótlózz, menj inkább a 73-as trolival. Az állomásta főbejáraton hagyd el, majd menj jobbra előre a McDonald's felé. Az ott nyíló Bethlen utcán menj egy sarkot, majd fordulj balra: onnan indul, a Garay utcából a 73-as, amivel a Nyugati pu. (Podmaniczky utca) megállóig kell menned.

Puskás F. Stadion: a buszpályaudvart a főbejáraton elhagyva fölmész a lépcsőn és srégen jobbra, a Kerepesi úton lesz a pótlovak megállója. Az M2-ről a Deákon, az M2E-ről a Ferenciek terén kell az M3-ra átszállnod.

2013. nov. 8. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!