Süle Dominik kérdése:
Melyik budapest leghosszabb Busz. Villamos. Metró. Hév. Hajó. Troli. Vonala?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 16:00
3/14 anonim válasza:
Leghosszabb metró a hármas.
A leghosszabb villamos gyanúm szerint a 62-es (14,2 km), igaz, most nem közlekedik. De ha az 1-es meg lesz hosszabbítva Kelenföldig, északon pedig az Aranyvölgyig, lehet, hogy beelőzi.
Ha elkészül a budai fonódó villamoshálózat, akkor hosszú villamosvonalak jönnek létre, nem tudom mennyire, de pl. a 41-es Bécsi út / Vörösvári út - Kamaraerdő és 56-os Hűvösvölgy - Savoya Park.
A leghosszabb hév a H6-os (Szentendrei).
A leghosszabb troli szerintem a 80-as.
A hajók eléggé egy úton haladnak, de a D13-as megáll a Dráva utcánál is, szerintem az a leghosszabb
Az előző válasz nem jó. Régen tényleg a 46-os volt a leghosszabb busz, de most már az 5-ös.
4/14 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam 233-as busz a leghosszab de a ti véleményeteket kérem
2014. júl. 10. 17:49
5/14 anonim válasza:
busz: 46
villamos: 41
metró: M3
HÉV: H6
troli: 80
hajó: D13
6/14 anonim válasza:
A 46-os busz wikipédiás szócikkében le van írva, hogy sokáig ez volt Budapest leghosszabb buszjárata, AMÍG az 5-ös meg nem előzte.
7/14 anonim válasza:
A ráckevei hév hosszabb,mint a szentendrei.
8/14 anonim válasza:
#3 vagyok, bocsánat, ráckeveit akartam írni (a H6-ot jól is írtam, hiszen a Szentendrei a H5-ös)
9/14 anonim válasza:
Leghosszabb buszvonal talán az 5-ös, de az éjszakai buszok átszelik a várost, azok közül talán a 950-es, 956-os, ezek keresztbe (É-D, K-NY) átmennek Budapesten.
10/14 anonim válasza:
Szerintem a leghosszabb buszvonal Budapesten a 133-as Nagytéténytől Újpalotáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!