Kőbánya (konkrétan az Élessarok és környéke) mennyire számít budapesti viszonylatban biztonságosnak?
Vannak arrafelé fura figurák! :)
Én 10 pontból 5-öt adnék annak a környéknek.
Tömegközlekedés témakörben van, nem az otthon kategóriában!
Gondoltam szólok...
:D
Harkonnen, és egy környék biztonságos voltát nem elsősorban az ott élők határozzák meg?
Jó szándékkal korrekt válaszzt igyekszik adni az ember, erre le van pontozva. Elmentek a pįcsába.
4-es!7-esnek igaza van!
A kapualj töltelék hugyszagú szotyis köcsög a tömegre is fel szokott szállni.Látsd:3,62,28,37,9,151,
De ez sajnos körbe így van a külvárosokban.
Szerintem az Élessarok egyetlen problémája, hogy nem túl esztétikus (mondjuk ki: rohadtul undorítóan néz ki). Ettől függetlenül nincs arrafelé semmi gond véleményem szerint, én kőbányai lévén sokat megfordulok arrafelé, és még sosem tapasztaltam semmi negatívat.
Ez egyébként szerintem szinte az egész X. kerületre elmondható Laposdűlő, Népliget és Gyárdűlő kivételével. Óhegy például kifejezetten kellemes környéknek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!