Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jan.12-én (bkv sztrájk) fog...

Jan.12-én (bkv sztrájk) fog közlekedni a metró?

Figyelt kérdés
milyen amikor bkv sztrájk van??
2010. jan. 6. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha tényleg sztrájkolni fognak ezek a marhák, és nem lesz hó meg jég, én biciklire ülök...

Volt már olyan sztrájk, hogy minden leállt, és csak 1-2 sztrájktörő közlekedett.

Most komolyan megint sztrájkolni akarnak? Élnének csak olyan labilis helyzetben, hogy nem tudják, mi lesz a következő hónapban...

2010. jan. 6. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam, hogy a metrósok nem sztrájkolnak. De ez nem biztos infó.
2010. jan. 6. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem aznap temetésre kell mennem, jó messze lakom. Gyalog két napig se érnék a Kozma utcába.
2010. jan. 7. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:

1.-nek:

Nem marhák, igazuk van! Elegük lett abból, hogy 100 éves csotrogányokat vezetnek, a műszaknak abból lette elege, hogy egy sza*os vilanykörtét nem tudnak kicserélni, mert NINCS alkatrész, nemhogy egy drágább nincs, semmi nincs. A villamosvezetőnek abból lett elege, hogy minden váltó rossz, tehát kézzel kell átváltania ebben a hidegben, és a villamosok sem mai darabok, amit vezet. A metrósnak abból lett elege, hogy a 2-es K-NY-i vonalon már több, mint 40 éves kocsik is vannak, és semmi jó kilátás.... a 3-ason meg mégcsak nem is terveznek kocsicserét, pedig ott többnyire rosszabb állapotú vonatok vannak.

Tehát kivételesen, mint utas azt mondom, hogy Hajrá sztrájkolók! Sz*rja össze magát az összes akácfás-végkielégítős szadeszos ro*adék!!!

2010. jan. 9. 00:36
 5/11 anonim ***** válasza:
00:36 - Baromira nem érdekel a BKV nyavalyája, nekem akkor is be kell mennem dolgozni, és fogalmam sincs, hogy fogok bejutni, mert nincs autóm és jogsim, egyedül a BKV-ra vagyok utalva, és nem fizetik ki, és így is labilis a munkahelyem, kapja be a BKV, ne sztrájkoljanak, hanem kössék fel azt, akire dühösek, de ne a tisztességes dolgozókon álljanak bosszút, akik semmiről nem tehetnek. Én megveszem a drága bérletet, nem bliccelek, a fenébe is, nem ezért fizet a családom sok pénzt.
2010. jan. 9. 01:26
 6/11 anonim ***** válasza:

előző előtti vok

1:26 megértem, de valahogy ki kell takarítani ezeket a rohadt tolvajokat az akácfa utcából. És ki lehet venni a villamosvezetőt a fülkéből, h "miért nem dolgozol köccsög" de attól semmi nem lesz jobb. Eljött az ideje, hogy bár mi szopunk (mert én is ülök napi 2 órát a BKV-n), de ami pénzt befizetünk, jó helyre menjen. Karbantartásra, takarításra, és nem utolsó sorban új járművek beszerzésére. A HÉV-en már a 70-es évektől nem lett új jármű beszerezve, még tesztjármű se(!). Tehát most gyorsan takarítsák ki a kisebb dolgozók a "nagy kutya" akácfásokat, és akkor jut majd pénz arra, h ne egy szemétdomb kellős közepén kelljen utaznunk egy 80-as években gyártott Ikaruson.

2010. jan. 9. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, hogy szemétdomb, nem azért fizetett a családom 300ezer Ft-ot éves bérletre, hogy sztrájkoljanak.
2010. jan. 9. 16:03
 8/11 anonim válasza:

"A szakszervezet mindenesetre arra számít, hogy éjféltől határozatlan

időre megbénul a főváros tömegközlekedése, ezt követően a BKV járművei

közül csak a metró jár megbízhatóan.

A trolik részben járnak majd, a villamosok közül alig néhány indul el,

az 1300 buszból pedig mindössze 300. A ráckevei és a szentendrei HÉV

részlegesen jár, a csepeli és a gödöllői viszont egyáltalán nem indul

el."

2010. jan. 11. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
De jó, még nem vettem bérletet, ezek után nem is fogok! Nálunk nincs se metró, se villamos, se HÉV. Gyalogláshoz pedig NEM KELL bérlet.
2010. jan. 11. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Békásmegyeren (kb. hatvanezer lakos) egyetlen busz se jár, kizárólag a HÉV, az késő délután már 10 percenként ment befelé. A távolságok hatalmasak, mindenki morog és joggal. És nincs se taxi, se riksa, se motor, se metró, annál több az autós. Ez az igazi kib*ás!
2010. jan. 12. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!