Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha bkv bérletet szeretnék...

Ha bkv bérletet szeretnék muszáj hozzá fényképes igazolvány?

Figyelt kérdés
Mostanában Pestre kell majd utaznom, ezért beruházok egy bérletre, csak az a gond, hogy nincsen diákom sem személyim (mindkettőt elvesztettem és csinálják már de akkor is nagyon gáz), de viszont van iskolalátogatási papírom, amivel igazolni tudom, hogy diák vagyok. Ezt most így hogy tudnám megoldani? Köszönöm előre is

2014. jún. 29. 11:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

És csak magyarázza a hülyeségét, jézusom. Miért kérdezel, ha úgyis meggyőzhetetlen vagy?

Akkor kezdjük az elején:

1) ISKOLALÁTOGAZÁSI IGAZOLÁS:

- Általános és Középiskolában:

[link]

- Főiskolán-Egyetemen (Hallgatói jogviszony igazolásnak hívják itt)

[link]

2) IDEIGLENES DIÁKIGAZOLVÁNY (DIÁKIGAZOLVÁNY HELYETT KIÁLLÍTOTT IGAZOLÁS)

[link]

A három közül csak az utolsóval lehet utazni, az az ideiglenes diákigazolvány.

Vagy megérted vagy nem, én mindent megtettem.

2014. jún. 29. 12:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt a papírt fogadják el, amit az új diák igénylésekor adnak. Az helyettesíti a korábbi ideiglenes diákot. Az iskolalátogatási igazolás teljesen más célt szolgál, utazási kedvezményre nem jogosít.
2014. jún. 29. 14:04
 13/21 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta a néni a titkárságod hogy ez iskolalátogatási papír.. nade jóvanna felfogtam világos már minden nagyon köszi
2014. jún. 29. 16:29
 14/21 A kérdező kommentje:
ja és ezt veheted kritikának, de szerintem nem kéne ennyit ordítani
2014. jún. 29. 16:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Igazából lehet kritizálni, csak felesleges :) Tudod a vélemény olyan mint a seg.glyuk, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

Amúgy nem ordítás akart lenni, hanem kiemelése a kétféle kategóriának. Az a GYK gyökérsége, hogy nem lehet pl. félkövér betűt használni a kiemeléshez.

Jah, amúgy nagyon szívesen a válaszokat, szívesen törtem magam azért, hogy lehetőleg ne büntessenek meg más hibája miatt :)

2014. jún. 29. 16:36
 16/21 A kérdező kommentje:
minek írsz ha nem akarsz?
2014. jún. 29. 16:52
 17/21 A kérdező kommentje:
és mit köszönjek meg a lehülyézésen?
2014. jún. 29. 16:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem hülyéztelek le, azt írtam, hogy hülyeSÉGET írsz. De látom az értő olvasással is gondjaid vannak. :(

Semmi gáz, nagyon szívesen máskor is.

2014. jún. 29. 17:02
 19/21 A kérdező kommentje:
ha azt írod hogy hülyeséget írok az nekem egyenlő a lehülyézéssel hiába is na
2014. jún. 29. 17:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem csak egy hülye írhat hülyeségeket.
2014. jún. 29. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!