Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy lehet kiskutyával utazni...

Hogy lehet kiskutyával utazni buszon?

Figyelt kérdés
Van egy szobában tartott yorki kutyusom, akivel sokat utazunk autóval. Most egy családi ok miatt busszal kellene Békéscsabáról eljutnom Székesfehérvárra. Vihetem magammal a kutyust. Van kis táskája, amiben utazik és elfér az ölemben. A kocsiban általában alszik útközben, de buszon még nem voltam vele sehol.

2014. jún. 23. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kutyáknak kutyajegyet kell venni, szájkosárt kell rá tenni jellemzően.

Na most hogy egy ilyen kicsi ölebnél is figyelnek-e erre, vagy sem, azt nem tudom. Hiszen helyet nem foglal a földön, mert az öledben van, továbbá megharapni sem fog senkit, ez azért több, mint valószínű...

A rikácsoló kutyagyűlölő öreglányok miatt vigyél valami szájkosár jellegű cuccot, hogy legyen kéznél, ha rádszólnak.

De a jegyvételnek azért utánaérdeklődnék a volánnál... igazából ha felszálláskor nem látja a vezető a táskában, annyira kis öleb, vagy ha látná is, kétlem, hogy nagyon erőltetné a jegyet neki...

2014. jún. 23. 09:02
 2/2 anonim válasza:
100%
Kistestú kutyák utaztatása, ha kutyahordozóban van, akkor ingyenes.De meg kell nézni az utazási feltételeket annál a volánnál, amit igénybe fogsz venni.
2014. jún. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!