Hogy lehet kiskutyával utazni buszon?
Figyelt kérdés
Van egy szobában tartott yorki kutyusom, akivel sokat utazunk autóval. Most egy családi ok miatt busszal kellene Békéscsabáról eljutnom Székesfehérvárra. Vihetem magammal a kutyust. Van kis táskája, amiben utazik és elfér az ölemben. A kocsiban általában alszik útközben, de buszon még nem voltam vele sehol.2014. jún. 23. 08:51
1/2 anonim 

válasza:

Kutyáknak kutyajegyet kell venni, szájkosárt kell rá tenni jellemzően.
Na most hogy egy ilyen kicsi ölebnél is figyelnek-e erre, vagy sem, azt nem tudom. Hiszen helyet nem foglal a földön, mert az öledben van, továbbá megharapni sem fog senkit, ez azért több, mint valószínű...
A rikácsoló kutyagyűlölő öreglányok miatt vigyél valami szájkosár jellegű cuccot, hogy legyen kéznél, ha rádszólnak.
De a jegyvételnek azért utánaérdeklődnék a volánnál... igazából ha felszálláskor nem látja a vezető a táskában, annyira kis öleb, vagy ha látná is, kétlem, hogy nagyon erőltetné a jegyet neki...
2/2 anonim válasza:
Kistestú kutyák utaztatása, ha kutyahordozóban van, akkor ingyenes.De meg kell nézni az utazási feltételeket annál a volánnál, amit igénybe fogsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!