Józsefvárosi piacra, hogyan jutok el?
Figyelt kérdés
A Nyugati-pályaudvarról szeretnék eljutni a Józsefvárosi piacra.
Néztem a 109-es buszt de elviekben az útvonalkereső azt írja hogy este jár szóval ne értem.
2010. jan. 3. 18:29
1/10 anonim válasza:
Az az orczy téri kínai piacra gondolsz?
2/10 anonim válasza:
Oda már sehogy mert kb egy éve bezárták :D:D:D
3/10 anonim válasza:
Ja de nem is volt egy nagy szám.
4/10 anonim válasza:
dehogy zárták be a józsefvárosi piacot!
amúgy sajnos én nem bp-i vagyok,nem tudok segíteni :(
5/10 A kérdező kommentje:
Igen az Orcy tér-ire gondolok. Nem zárták be én úgy tudom.
2010. jan. 3. 18:53
6/10 anonim válasza:
NEM ZÁRTÁK BE!
A nyugatinál felszállsz a 4-es vagy 6-os villamosra, elmész vele a Blaháig, ott felszállsz a 28-as villamosra (Népszínház u.) és leszállsz a piacnál. Meg fogod ismerni :-)
Vagy ugyancsak 4-es/6-ossal elmész a Baross utcáig és ott felszállsz a 9-es buszra. Leszállsz a piacnál.
7/10 anonim válasza:
Ha 4-esre szállsz, akkor arra szállj, ami a Fehérvári út felé megy. Ha 6-osra, akkor a Móricz Zsigmond körtér felé menőre.
/előző/
8/10 anonim válasza:
4-6 Baross utcáig, és onnan 9-es busz.
9/10 anonim válasza:
Nyugati pu-n felszállsz a 3as metróra, a Népligetnél le, ott felszállsz az 1es metróra és a 2.megálló a piac.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a tippeket.
2010. jan. 3. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!