Hogyan lehet eljutni a Nyugati Pályaudvarról a Józsefvárosi piacra? Vagy ne is menjek a Nyugatiig?
Szeged felől mennék fel!
Sürgős lenne a válasz!
Tömegközlekedésre gondolok. Messze van?
Rosszul kérdeztem, bocsi!
Tehát már tudom, hogy nem kell bemennem a Nyugatiig, hanem jobb lesz ha csak Kőbányáig.
Az utiterv.hu-n (talán ott) kidobott egy útvonalat a rendszer, miszerint Szeged > Kőbánya > 3-as metró > valamelyik busz > Kőbányai út és ott van a piac is.
Ez így igaz?
Légyszi válaszoljatok!
Köszi!
Szia! Nem mindegy hogy Kőbánya alsó vagy Kőbánya Kispest. Mindkettő Kőbánya csak másik fele. S alsón nem mindegyik áll meg.:(
Ha Kőbánya Kispest akkor: 151-es busz a híd tuloldalán ami alsó felé megy. S onnan 9es busz.
Ha Kőbánya alsó akkor pedig amit irtam.
Elvira megmondja neked hogy melyik helyen áll meg. Kőbánya Kispesten mindegyik megáll.De sajna drága a bkv jegy ezért nem mindegy hogy hol szállsz le.
MEg az se mindegy,hogy meddig veszed meg a vonatjegyed.
S igen Kőbányai útnál kell leszállni a 9es buszról és a 28as villamosról, ha jár a 62es villamosról is! Ott pedig egy köpés a piac.
CSAK AZ ÉRÉKEIDRE VIGYÁZZ!!! Sokan szeretik lenyúlni az értékeinket azon a piacon.
Szia!
Az Útvonalterv.hu (www.utvonalterv.hu) honlap kiadott egy ilyen megoldást:
Szeged > Budapest (Kőbánya-Kispest) > 3-as metró a Nagyváradi térig > 24V villamospótló az Orczy térig és onnan kb. 100 méter gyaloglás.
Illetve:
Szeged > Budapest (Kőbánya-alsó) > 217E busz az Orcy térig > és onnan 113 méter gyaloglás.
Ezekkel kapcsolatban mit tudsz mondani?
Szerinted megfelelnek a valóságnak vagy a honlap megbízhatatlan?
Nagyon szépen köszönöm, hogy így ismeretlenül is ilyen készségesen segítesz nekem.
Rendes tőled.
Szia! Teljesen megbizható mindkettő! De vigyázz!
Mikor jönnél? Remélem nem késtem még el a válasszal.
Szóval:217E busz csak reggel 8óra 20perckor indul az utolsó.S Csak hétköznap jár. Mármint a végállomásról
Sajnos a piac pontos címét nem tudom.Kőbányai út 31ben is van egy részlegük. MEgfogod látni! Sok a kisebbségi felebarátunk.Roma és kinai egyaránt.
S még annyi hogy már jár elvileg a 24es villamos.Ma láttam.De ha alsón leszállsz ott a 9es busz is ott tesz le. csak az több helyen áll meg! De ha szerencséd van klimás jön:)
Ha tudok segitek.Ismerem a környéket kissé....
Nagyon szépen köszönöm a sok segítségedet így ismeretlenül is!
Igen már utánanéztem a bkv honlapján és útvonaltervező oldalon is, hogy mi újság.
A 217E tényleg csak reggel jár.
Azt hiszem a legjobb lesz ha Kőbánya alsóról a 9-essel megyek.
Azért kérdeztem a pontos címét, mert az megáll a Könyves Kálmán körúton is, de a Kőbányai út 21 és a Kőbányai út 31 alatt is és nem tudom hol jobb leszállni.
teljesen mindegy, hogy a 9-es buszról hol szállsz le.
kőbányai ut 21 v. 31. nagyonközel vannak egymáshoz és az egész ott már a piac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!