Milyenek a román vasúti kocsik?
Figyelt kérdés
Szombaton Békéscsabára utazom a 73 Traianus IC-vel (Budapest-Bukarest). A jegyem 1. osztályra szól, a vonatosszeallitas.hu szerint ez egy román kocsi. Milyenek a román kocsik? Rosszabbak mint a magyar kocsik?2014. jún. 17. 15:19
11/16 anonim 

válasza:

Sokat utazok ezen a vonalon, a magyar IC kocsi európai színvonal, sima másodosztályon gyorsvonati pótjeggyel általában mindig szokott lenni, egy felújított másodosztályú kocsi, ami ezerszer jobb mint a régi első osztályú.
Én eddig mindig találtam amikor utaztam haza, mondjuk én már mindig keresem, de időbe ott kell lenni, mert hamar megtelik :)
12/16 anonim 

válasza:

Az InterCity kocsijaik a MÁV-osoknál kicsit koszosabbak, de nem vészes. Azért érdekeltek abban hogy nagyon ne legyen lepra amit Magyarországra küldenek. Sztem az 1. osztály meg a helyjegy még a román kocsiba is megéri.
13/16 A kérdező kommentje:
Ma utaztam, nagyon gáz volt. Összesen 8-an utaztunk a kocsiban, ebből egy család 3 kisgyerekkel. Az ajtókat nem lehetett becsukni, a jegyvizsgáló közölte, hogy "Háát akkor az elromlott. Ez van" A vonaton büdös volt, a székek kényelmetlenebbek sokkal mint a magyar kocsiké. Nem érte meg, nagyon nem.
2014. jún. 21. 16:19
14/16 anonim 

válasza:

Retek Románia, nem vártam mást... Elég elképzelni, milyen lehet ott a helyi közlekedés, ha a külföldre kijáró IC kocsik színvonala ilyen alacsony.
15/16 anonim 

válasza:

Én szóltam kedves kérdező, én szóltam...
16/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez van... oda szólt jegyem :/
De eléggé szégyen, hogy az első osztály ennyire gyatra...
2014. jún. 22. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!