Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor akar a MAV Budapest -...

Mikor akar a MAV Budapest - Kunszentmiklos-Tass - Kelebiai vasuti palyara uj vonatokat helyezni?

Figyelt kérdés
Ez mar hihetetlen, hogy szinte mar csak erre jarnak ilyen elavult vonatok...
2014. máj. 18. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sok helyen jár még V43-s inga. Bár én láttam már arra BDV-t is.
2014. máj. 18. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak, csak a Budapest környéki vonalak sorából lóg ki "lefelé" ez a vonal, az országos átlagot hozza.

Tekintve, hogy a rajta közlekedő gördülőállománytól függetlenül az egyik legrosszabb utasvonzó képességű elővárosi vonal (puszta közepi állomások, minimális ráhordás, lassújelek, gyakran elverődő vonatok, stb.), szerintem az egyik utolsó vonal lesz, ahová új járművek kerülnek majd.

2014. máj. 18. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Tervezik a vonal felújítását is, mivel a kínaiak, nagy potenciált látnak benne. (nem vicc, nézz utána). Budapest - Belgrád között, jobb vasúti kapcsolat lesz. Az, hogy mikorra lesz esedékes, az már, más kérdés.

Ezen felül, a MÁV is, tervez, átlós elővárosi vonatokat, az egyik, Pilisvörösvár - Kunszentmiklós - Tass lesz. Ez viszont, sem a Nyugatin, sem a Keletin, sem a Kökin nem fog megállni. Igazán, közvetlenül, egy metrókapcsolata lesz: Újpest városkapu - kivéve, ha a Népligetnél csinálnak majd még egyet.

2014. máj. 19. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Járnak másfelé is sajnos. Viszont Kunszentmiklósra ha minden igaz 2015-től már jobb (ha nem is teljesen új) vonatok jöhetnek.
2014. máj. 19. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
A helyzet nem sokat változott. Hugyos Bhv kocsik, plusz néha posta Bhv illetve hernyó.
2015. okt. 5. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!