Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol tudok Budapesten ingyen...

Katoonene kérdése:

Hol tudok Budapesten ingyen parkolni, Aréna Pláza is akár?

Figyelt kérdés

Üdv! Alapvetően van BKV bérletem, Pesten heti 3-5 napot töltök el (munka függvénye) az lenne a kérdésem, hogy ugye nem akarok napi 2-3 ezret a parkolásra költeni, hanem esetleg a VIII. kerületben hagynám a kocsit. Viszont ha ott éppen nincs hely, akkor ugye mennék délnek, ami eszembe jutott, az az Arena Pláza ingyenparkolója, 0-24. Ha előfordul, hogy rendszeresen ott hagyom a gépet, akkor elszállíttatják? Némelyek azt mondták nem, mások is ott tartják. Emellett tudnátok még helyeket mondani, ahol ingyen lehet parkolni, és metro közelében van, napközben is esélyes parkolóhely? (II. János Pál Pápa teret ismerem, esetleg attól délre, és esetleg kicsit jobb, mint a VIII. kerület, ahol a csövesek nem nyitogatják az autót stb.)

Ugye mindenki azt mondja, hogy parkoltasd le messzebb az autódat, és menj tömegközlekedéssel, ne öld a környezeted, vegyél BKV-t. Részemről rendben, de hol parkoltassak, ahonnan azért 20 perc alatt beérek a városba?

Válaszokat köszi

2011. dec. 8. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért szállítanák el? Mondjuk több napra egyhuzamban biztos nem hagynám ott, de ha minden nap legalább egyszer kiviszed, akkor nem lehet gond. Tudtommal nincs semmilyen időkorlátozása a parkolásnak.

Amúgy én nem járok gyakran autóval, de sokszor álltam már meg az Ecseri úti metrómegállónál, a lakótelep mellett. Ott a legtöbbször van hely, max. 5 perces séta a metróig, de az is csak rosszabb esetben, és a metró gyakorlatilag bárhova elvisz 15 perc alatt. Mondjuk ez nekem volt optimális, mert dél felől közelítem meg a város, és az úticélom a 3-as metró vonalán van legtöbbször, de szerintem elég sok hely a városban, ahol így meg lehet állni. Pl. a piros metróról az Örs vezér tere környéke jut eszembe.

2011. dec. 8. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
A plázából elvihetik! Van rá szabály, utána kell járni. De amennyire tudom esténként járőröznek a secusok, és ha egy autó több napig ott áll, megnézetik rendőrrel és ha nem lopott, elvitetik...
2011. dec. 8. 22:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Valószínűleg az Örs vezér tere lesz majd a megoldás, ha jól emlékszem, akkor ott is van lakótelepi rész. Illetve, ha jól emlékszem, akkor nem is annyira "szlöttyös" a terep.

Igen, 2-es metro pont optimális, pár percnyire van gyalog.

Valamelyik nap meg is nézem a környéket, a válaszokat még egyszer köszönöm!

2011. dec. 9. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!