Budapest-Keletiből Budapest-Nyugatiba lehet vonattal menni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 12:25
1/13 anonim válasza:
Városon belül? Vagy arra gondolsz, hogy Keletiből elmész egy másik városba, és onnan a Nyugatiba?
Városon belül metróval gyorsan át tudsz menni (2-3 metró)
2/13 anonim válasza:
Lehet. 560 km pest-debrecen-szolnok-pest
3/13 anonim válasza:
Adjál már valami magyarázatot ehhez az igencsak különös kérdéshez.
4/13 anonim válasza:
Keleti-Kelenföld-Köki-Nyugati. Kb 20 km, 2 átszállással.
5/13 anonim válasza:
Nincs közvetlen járat, csak átszállással működik.
6/13 anonim válasza:
Csak üzemi célból van átállítós menet közvetlenül Keletiből Nyugatiba, meghirdetett vonat nincsen.
7/13 anonim válasza:
Igen, elmész Kőbánya felsőig, àtsétàlsz Kőbánya alsóra és becsattogsz a Nyugatiba. De ennél sokkal gyorsabb a 73-as trolival menni közvetlenül.
8/13 anonim válasza:
Ha nem Vác/Szob fele utazol, akkor a Zugló vasútállomás is megteszi. Kimész a Keleti főkapuján és közvetlenül jobbra lesz a buszállomás, ahonnan, a 5, 7, 7E, 8, 107, 112, 133, 233, 239 buszok egyike elvisz a Zugló vasútállomáshoz.
9/13 anonim válasza:
Most miért kelletett lepontozni?
Amúgy, nosztalgia vonatoknál elôfordul, hogy a kérdésben említett, mindkét pályaudvaron megállnak.
10/13 anonim válasza:
Mivel én is meg szoktam kérdezni, hogy miért pontoztak le, és most én pontoztalak le, gondolom, nem egyedül, válaszolok: Azért, mert a kérdés úgy szólt, hogy lehet-e VONATTAL menni. Nem busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!