Én kint dolgozom Dániában és a barátnőm jönne ki hozzám 2 hónapra viszont 17 éves, milyen papírokra lehet szüksége a repjegyen és a személyin kívül?!
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 22:03
1/9 anonim válasza:
szülői hozzájárulásra papíron, mert kiskorú még!
2/9 A kérdező kommentje:
És erről van forma nyomtatvány vagy elég egy egyszerű otthon megirt papír szülői aláírással?!
2014. jún. 3. 22:18
3/9 anonim válasza:
Elvileg semmilyen papírra, ha a szülei beleegyeznek az utazásba.
2 hónapig maradhat bejelentés nélkül, 90 nap tartózkodás engedélyezett.
4/9 anonim válasza:
személyire,amit megnéznek majd a repülőn. kb ennyi
5/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha jól értem a reptéren semmi féle fennakadásra nem kell számolni?! Egyszerűen kiutazik és kész a reptéren nem lesz probléma hogy 17 éves?!
2014. jún. 3. 22:42
6/9 anonim válasza:
A legnagyobb valószínűség szerint nem fog senki papírt kérni tőle. Nem olyan kicsi gyerek, hogy kísérőre lenne szüksége.
7/9 anonim válasza:
márpedig a beszállásnál a személyazonosításnál kibukik a dolog, onnan tudom hogy ezzel foglalkozom!
nemhiába írtam!
17 évesen kell papír, vagy kísérő az utazás idejére!
kettő közül valamelyik kell, míg 18 éves nem lesz valaki, mert addig gyerek!
8/9 anonim válasza:
Tényleg kell ilyen igazolás, mert 18 év alatt mindig valaki másnak kell felelnie a gyerekért. A papír ahhoz kell, hogy kísérő híján a szülő vállalta a felelősséget azért, ha valami történik a gyerekkel az úton, mert a repülőtársaság erre nem hajlandó, és nem is várható el tőle.
9/9 anonim válasza:
hát, én 16 évesen 1 hónapot töltöttem Máltán, és tőlünk semmi papírt nem kértek tudtommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!