Bkv büntetésre ez szerintetek megoldás?
Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy megbüntetett meg a buszon az ellenőr, nem akarok 16 ezret kiperkálni, kiskapuként felérne az ha vennék egy mai bérletet és azt mondanám, hogy megvettem ma hajnalban és délutánra nem volt nálam és így büntettek meg.2014. jún. 3. 16:27
1/10 A kérdező kommentje:
csak mert ugye az óra nincs ráírva
2014. jún. 3. 16:27
2/10 A kérdező kommentje:
vagy mi a szabály ezesetben?
2014. jún. 3. 16:28
3/10 anonim válasza:
Ez esetben csalsz. A QR kódban percre pontosan ott van a vásárlás ideje.
4/10 anonim válasza:
Nem csalás, mert semmi hasznod nem lesz belőle. Ugyanis a rendszer rögzíti a QR-kód alapján a vásárlás pontos időpontját.
Ha nem akarsz 16 ezret kiperkálni akkor vegyél utazás előtt jegyet/bérletet.
5/10 anonim válasza:
Erre mondják azt hogy feltaláltad a spanyolviaszt.
6/10 anonim válasza:
Nem, nem találta fel! Nem lehet megtenni, mert a szelvényről meg lehet állapítani a vásárlás pontos idejét. Csak ronthat a helyzeten.
7/10 anonim válasza:
De azt hiszi hogy feltalálta, ugyanis rengetegen próbálkoznak ezzel, és azt hiszik hogy ők az elsők akiknek eszébe jutott ez. Bármennyire is úgy tűnhet, de a BKV-nál nem hülyék dolgoznak, hanem olyanok akik az ilyenre fel vannak készülve.
8/10 anonim válasza:
Utolsó: nincs igazad, a BKV idején végig működött ez a trükk és rengetegen éltek is vele. Aztán idővel a BKK-nak lett ebből elege és akkor kezdték el a kódok használatát. Azonban még mindig nem tudom, hogy a viszonteladóknál eladott bérletek eladási idejét miképpen rögzítik? A kutyaházakban is van már QR olvasó?
9/10 anonim válasza:
Valószínűleg amúgy is elküldenek a fenébe hogy érdekes módon pont ma vetted és azonnal otthon is felejtetted... :D
Tanulópénz.
10/10 anonim válasza:
Én már vettem pr napra visszamenőleg is bérletet siman adtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!