Mennyibe kerül egy havi buszbérlet Marcali-Fenékpuszta között, ha 30+km a távolság?
Bérlet:
30 Km.-ig: havi 32 000 Ft.
30 - 35 Km.-ig = 37 200 Ft.
A munkáltató által fizetendő költségtérítés 86 %. [39/2010.(II.26.) Korm. sz. rendelet]
Jegyárak:
25 - 30 Km.-ig: teljesárú menetjegy 560 Ft.
30 - 35 Km.-ig = 650 Ft.
50 %-os menetjegy kedvezményre jogosult:
az érvényes diákigazolvánnyal vagy a tanintézet által kiadott Igazolással rendelkező nappali és esti tagozatos diák, bármely utazási viszonylatban,
ill.
kiemelt, 90 %-os kedvezményű havi, félhavi és 30 napos bérlet használatára jogosult:
a) az oktatási intézmények nappali és esti tagozatos tanulói, hallgatói, ha érvényes diákigazolvánnyal vagy Igazolással rendelkeznek, a lakóhelyük (tartózkodási helyük) és az oktatási intézmény helye között,
Köszönöm a válaszokat.
Elnézést, a diák bérlet valóban ilyesmi árban van, mivek 90%-os kedvezményű. (Ellentétben a diákjeggyel, ami csak 50%-os.) Diákbérletet csak a lakóhelyed és az oktatás helye közé válthatsz!
Akkor én csak 50% vagyok jogosult? Ha az egyetem által elfogadott külsős nyári szakmai gyakorlati helyről van szó, akkor sem kaphatok 90% kedvezményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!