Mi az a legnagyobb távolság vagy leghosszabb időtartam, amit munkábajárásra fordítasz?
Figyelt kérdés
Szokásostól eltérő, akár extrém távolságokra lennék kíváncsi, hogy vajon vannak-e olyan emberek akik akár napi több órát is utaznak mire eljutnak a munkahelyükig.2014. febr. 20. 20:29
1/11 anonim válasza:
Nekem naponta 2 és fél óra megy el az életemből arra, hogy utazok és várok a buszra.
:( És nem is extrém nagy a távolság, csupán 40 km, de ilyen retek módon összehangolt tömegközlekedéssel nem csoda hogy elmegy egy csomó időm.
Autóval ez 1 óra lenne naponta.
2/11 anonim válasza:
Nekem egy 1óra utazás bkv-val egy irányba a munkahelyemre.
Az-az napi 2 órát vett el. Mióta robogóval, vagy autóval megyek munkába, azóta ez 1 órára csökkent oda vissza. Majdnem egy teljes napot spórolok az életemből havonta.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem jelenleg 105 perc az odaút, háztól a munkahely bejáratáig. Ugyanennyi idő vissza.
2014. febr. 20. 21:12
5/11 anonim válasza:
Nekem busszal (átszállással) 50 perc 15 km-re oda és 50 perc 15 km-re vissza.
6/11 anonim válasza:
30 sec és úgy 20 méter, amíg elsétálok a műhelyig :)
7/11 anonim válasza:
New Yorkban kb. 90-100 percet ingáztam, irányonként. Idehaza 65-70 perc volt a teteje, kocsival megvolt az 80-90 is. Manapság 15-20 perc tömegközlekedéssel, persze ennek az az ára, hogy már nem madárdalra ébredek reggel.
8/11 anonim válasza:
70km reggel 70 este, 1óra 30 perc körül szokott lenni az út, céges autó, szóval nem zavar, sajáttal biztos nem csinálnám, még ha üzemanyagot állnák is, olajcserét, kopó alkatrészeket biztos nem.
9/11 anonim válasza:
20 perc gyaloglás a legközelebbi buszmegállóig, majd innen 50 perc buszút. Hazafelé 50 perc várakozás a buszra, 30 perc buszút és 20 perc gyaloglás.
10/11 anonim válasza:
Iskolába járok 30 kilométerre. heti 2 napon 13:30-kor végzek. a busz meg 15:25-kor megy. 16-ra érek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!