Mi az a legnagyobb távolság vagy leghosszabb időtartam, amit munkábajárásra fordítasz?
Figyelt kérdés
Szokásostól eltérő, akár extrém távolságokra lennék kíváncsi, hogy vajon vannak-e olyan emberek akik akár napi több órát is utaznak mire eljutnak a munkahelyükig.2014. febr. 20. 20:29
11/11 anonim válasza:
Legnagyobb egy diákmeló volt, 6-kor kellett kezdeni, ehhez át kellett utaznom a fél várost 11 ker-ből Szigetszentmiklósra, 1,5-1,5 óra volt legalább az út, arra azt mondom hogy nem érte meg, egyrészt 4-kor keltem, elment az egész nap, este meg hulla voltam. Bár néztem hogy ha nem téli hideg lett volna, akkor bringával kb fél óra az út kerülés nélkül gyorsan tekerve.
Én úgy nézem hogy ilyen 1-1 óra belefér utazásba, max útközben be is lehet vásárolni meg letudni amit kell, így nem kell 2x kimenni otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!