Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Levelezősöknek milyen utazási...

Levelezősöknek milyen utazási kedvezények vannak?

Figyelt kérdés
Egy faluban lakom, szeptembertől főiskolára fogok járni levelezőn egy nagyobb városba. Válthatok levelezős diákkal 90%-os bérletet is? Lakóhely és iskola közötti távra? Vagy ilyen esetre milyen kedvezmények vannak?
2014. jún. 2. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Ha jól tudom levelezősre nem jár nagyon semmi.
2014. jún. 2. 12:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Annyit olvastam, hogy lakhely meg suli között 50%-os jegyet válthatok. Vagy kifizetem akkor ezt mindig.. vagy vehetem meg a 17 ezres bérletet.. :D
2014. jún. 2. 12:37
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha egész hónapban 50%-os jegyet veszek, még úgy is olcsóbban kijövök mintha megvenném a bérletet. Akkor a jegyek 7ezerbe kerülnek. :D
2014. jún. 2. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
A közlekedési társaság honlapját megnézni luxus?
2014. jún. 2. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak jegyet tudsz váltani 50%-os kedvezménnyel. Levelezősként amúgy is sokkal kevesebbszer kell menned, mint nappalisként.
2014. jún. 2. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Én pl levelezősként havonta 5 napot megyek,de ez egy hét. Összefüggően. Bkv-nálvan ilyen h 5/30as bérlet. Ha máv bérlet akkor esetleg vegyél máv start klub kártyát,50% van minden jegyre: [link]

Volánban nem vagyok otthon.

2014. jún. 2. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:

El kellene olvasni az üzletszabályzatokat, nem nehéz ám megtalálni. Levelezőnél NEM vehetsz semmilyen viszonylatban bérletet, 50%-os jegyet vehetsz, de azt is csak az iskola és a lakóhely között.

(Egy szintén levelezős diák.)

2014. jún. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!