Levelező hallgatók! Diákkedvezmény Levelezősöknek a BKV-nál?
A világ összes oldalát átolvasva se találtam értelmes választ, amivel kibékülnék...
Egyik oldal ezt, a másik azt ír ezzel kapcsolatban.
Szeretném ha segítene nekem olyan akinek tapasztalata van, hogy diákként vehetek e igénybe diákkedvezményt a BKV-nál úgy hogy levelező képzésre járok!?
Légyszi segítsetek!!!
Nem, tömören 9összefoglava.
Helyiközlekedésre sehol nem jár kedvezmény levelezősnek. CSak a lakóhely és az egytem közt. Jah, ohgy ez mnidkettő Bp-n van kit érdekle.
Köszönöm nektek!
Habár ennek a dolognak a lényegét még mindig nem értem,hogy ha egyszer diák akkor miért nem olyan teljes értékű diák mint a nappalis meg az estis....na mindegy.
És abban esetleg még tudtok segíteni,hogy milyen jegyet vagy bérletet lenne érdemes vennem?
A suliig 2szer kell átszállnom, van olyan hét,hogy egyszer van hogy kétszer megyek majd be.
K: Levelezős diákkal vehetek-e budapesti diákbérletet?
V: Tájékoztatjuk, hogy kedvezményes tanulóbérlet igénybevételére jogosult a 85/2007. (IV.25.) és a 121/2012. (VI. 26.) Kormányrendelet által meghatározott kedvezmény alapján az oktatási intézmények nappali és esti tanrendben résztvevő tanulója, ha érvényes állandó, vagy ideiglenes diákigazolvánnyal rendelkezik. A helyi közlekedésben a levelező tagozatos tanulók és a távoktatásban résztvevők utazási kedvezményre nem jogosultak.
/BKV G.Y.I.K./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!