Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 4-es metró csak akkor lenne...

A 4-es metró csak akkor lenne kihasznált vonal, ha Budaörs határától egészen Újpalotáig közlekedne, vagy még akkor is kihasználatlan lenne?

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 16:44
 1/7 anonim válasza:
72%

Ritkább megállótávok kellenének, és hosszabb vonal pl. Budaörs,Kelenföld vasútállomás,Móricz Zsigmond Körtér,Szent Gellért tér,Fővám tér,Keleti Pályaudvar,Bosnyák tér,Újpalota.

Talán ha a megállókkal nem a Moszkvai Metró grandiózusságát próbálták volna utánozni, és ahol csak lehet, a felszínen vezették volna, ki is jött volna a büdzséből.

2014. máj. 21. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
nagyon jó a metró, miért lenne kihasználatlan, utaztál már rajta? jó helyen megy, sokak sokat használják, tényleg elég sűrűn vannak a megállók, de gyakorlatilag egyikre se mondanám hogy felesleges. talán a fővám tér és a gellért tér közül az egyiket meg lehetne szüntetni, illetve a köztársaság téri sem annyira fontos.... így épült örülj hogy van. utálom de mégis sokkal megbízhatóbb mint az a rengeteg busz ami régen helyette tötymörgött a felszínen.
2014. máj. 22. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az a baj, hogy a 4-es is lassú...nem mindenhol, de ha gyorsabb lenne, akkor látszódna, hogy a teljes menetidő 8 perc lenne...
2014. máj. 22. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Az egyik politikai erő álcivil szervezete folyamatosan propagálja, hogy a 4-es metró nem kihasznált. Ezt ők előre beharangozták és most is mondják.

Ha felszállsz és nem hétvégén vagy nem a késői órákban, sokszor nincs ülőhely sem. Abszolút nem kihasználatlan.

A megállóhelyek (II. János Pál pápa teret értem, de ez kivétel) szerintem indokoltak. Azok fontos átszállóhelyek, illetve meg lehet nézni, hogy az egyes állomások környezetében mennyi lakás van (van olyan kis állomás, ahol több ember lakik, mint egy-egy nagyon).

2014. máj. 28. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Azért 8 percre nem lehetne rövidíteni, mert az állásidők, és a gyorsulások-lassulások is beleszámítanak, így irányonként egy percet nyerhetnél csak!
2014. jún. 23. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt mondja nem kihasznált, nemutazgat a 4esen.

Ha budaörsig nemis, gazdagrét széléig elmehetett volna (megjegyzés: hova is tervezik a nagy új állami kórházat?)

Mint ahogy a másik vége is hosszabbodhatna ahofgy tervezték

A 3as befejezéséről már szó se essen....

2018. jan. 7. 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én elfuseráltnak tartom és bírálom a vonalat, továbbá nekem nagyon kiesik. Bár szinte ugyanannyiszor utazom rajta, mint a 2-esen, amitől egy köpésre lakom. :D

Ettől függetlenül:

Reggeli csúcsforgalomban utaztam a 4-es metrón a külvárosi irányban a Kálvintól Újbuda-központig. A másik irányban púposra tömött szerelvények közlekedtek konkrétan, pedig nem érződött semmiféle üzemzavar.

Máskor se érzem kihasználatlannak, amikor rátévedek.

Egyébként pont a 3-as metró déli részét érzem szellősnek. Hétvégén szinte kong az ürességtől, de például múlt tavasszal heti párszor használtam a délutáni csúcsforgalomban (délután 5-6 között), és teljesen kellemes volt a vonal déli vége külvárosi (tehát a délután erősebb) irányban.

Gimis koromban a déli vége délután fél 3 - fél 4 között kongott az ürességtől külvárosi irányban. Attól még nem kihasználatlan a vonal maga.

Sz.v.sz. nem kell a szerelvények 120% kapacitással menjenek.

2018. jan. 7. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!