A BKV-s százmilliós végkielégített hölgyről még semmi infó?
Figyelt kérdés
Aki egy évig volt humánpolitikai igazgató, és kiutalt magának 100 millió végkielégítést? Olyan nagy csend van... csak nem fog ez az ügy is elsikkadni, mint oly sok más, százmilliós csalás?2009. dec. 28. 22:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem egy hangot nem fogunk róla hallani.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez olyan ügy, mint az ingatlanpanamázó VI. VII. kerületi polgármestereké.. az is százmilliós nagyságrendű (igazolt) veszteség az önkormányzatoknak (plusz zsebpénz a bűnösöknek), de egy éve egy nyikkanásnyi hír sincs egyikről sem..
2009. dec. 28. 22:27
3/4 anonim válasza:
De azok a tetvek legalább előzetesben vannak.
Rengeteg dolog elsikkad, nem érünk rá figyelni mindenre, örülünk, ha megkeressük a vajat a kenyérre és ezzel élnek vissza.
Lesz jobb, hidd el! (első voltam)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, alapjáraton nekem sincs időm ezekre figyelni, de most gyeden vagyok... :) "ráérek" a híreket figyelni, ráadásul a 2. ügyben (ingatlanpanamázók) kicsit (kívülről) érintett is vagyok.. és csak háborgok, hogy egy éve előzetesben (ráadásul nem is azok,akiknek kéne!!) de ott se történt még semmi. Még az első ügyészségi tárgyalás sem történt meg... Hol élünk mi? Elszomorító.
2009. dec. 28. 22:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!