Szelvénymosásért milyen büntetés szabható ki?
Figyelt kérdés
Másodkézből vettem egy bkv bérletet 1 hete, és kiderült, hogy meg volt hamisítva a jegyen az időtartam, és valójában lejárt volt már. Az ellenőr vette észre, azt mondta, hogy vegyek jegyet a pénztárban, vettem egyet ott, azzal átengedett, és rákérdeztem, hogy ennek valami következménye lesz-e. Azt felelte, hogy akkor mondta volna, de hogy ezért fel is jelenthetnének (értelemszerűen). A szelvényt viszont nem dobta el, magánál tartotta... Tudom, hogy a törvény nem tudása nem mentesít a betartása alól, bízom benne, hogy tényleg nem lesz belőle semmi, soha többet nem is vásárolok másodkézből ilyeneket... de ha mégis lenne belőle valami, gondolom én már nem védekezhetek semmilyen úton, főleg, hogy az illető nincs is meg.2014. máj. 8. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!