Mik a BKV ellenőrök jogai, kötelezettségei? Hol található meg a pontos munkakörleírásuk, és a munkavégzéshez alkalmazható joguk leírása?
BKV ellenőrök jogai: elveheti-e a jegyet bérletet vagy elég csak megmutatni? Feltarthat-e? Mit tehet ha nincs jegyem/bérletem? Elkérhetem-e az azonosítószámát azelőtt, h megmutatnám e a jegyem-bérletem? Stb...biztos értitek :)
Hol találhatnám meg a pontos jogszabályt, ami a jogaikról szól, stb? Egyszer írtam a bkv-soknak, de kiszúrták a szemem egy "kontrollcé-kontrollvé" válasszal, amivel semmit sem értem.
Valaki segítsen már :)
Írtam nekik egy szép és kellemes levelet, ennyi választ kaptam:
"Tisztelt Utasunk! Tekintettel arra, hogy a BKV Zrt.-nél - más cégekhez hasonlóan - az irodai tevékenységek a két ünnep között szünetelnek, így csak 2010. január 4-én tudjuk üzenetét elolvasni. 2010. évi tarifáinkat, illetve az évi végi közlekedéssel kapcsolatos információinkat megtalálhatja honlapunkon az alábbi hivatkozások alatt: [link] [link] (Aktuális hírek). A 06-1-BKV-INFO (06-1-258-4636) telefonszámon az ünnepek alatt is éjjel-nappal állunk rendelkezésére. Kellemes ünnepeket és jó utazást kívánunk valamennyi járművünkön. BKV Zrt. Ügyfélszolgálat"
Röhej... :D
Megjött az ideiglenes válasz :D
"Tárgy: visszaigazolás elektronikus üzenet olvasásáról.
Tisztelt Utasunk!
Tájékoztatjuk, hogy elektronikus levele Társaságunkhoz megérkezett.
Bejelentése alapján azonnal vizsgálatot kezdeményezünk.
Válaszunkat a lehető legrövidebb időn belül megküldjük Önnek.
Türelmét előre is köszönjük.
BKV Zrt. Ügyfélszolgálat"
Nagyon kis édik...várom a folytatást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!