Budapestre kell mennem! Hol lehet vonaljegyet venni?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok de Pestre kell utaznom,a Délibe megyek de ott nem tudom hol lehet vonaljegyet venni ráadásul még nem voltam ott és azt sem tudom hogy honnan indul pontosan a metró amivel még szintén nem utaztam!2014. máj. 1. 16:17
11/15 eddiboy válasza:
#9: a napi (24 órás) jegyhez nem kell személyi igazolvány, az bemutatásra szóló, csak a bérletekhez kell igazolvány.
12/15 anonim válasza:
Ha Kelenföldön szállsz le, akkor kevesebbet kell gyalogolni a metróhoz. Metróról metróra történő átszállásnál nem kell új jegyet lyukasztani!
Ha két busszal is mész+metróval is, akkor a legjobb neked a napijegy.
13/15 anonim válasza:
Természetesen Kelenföldön nem a 2-es, hanem a 4-es metró van, hacsak nem Észak-Budára mész, vagy a Stadionoknál vagy az Örsön szállsz át, akkor az célszerűbb lehet.
14/15 A kérdező kommentje:
Kelenföld nekem nem jó! 3.kerületbe megyek! De jó is lenne ha Kelenföldre kéne mennem ott legalább képben vagyok!
2014. máj. 2. 22:44
15/15 anonim válasza:
Akkor gondolom a Batthyány téren szállsz át!
Mindegy, a Déliben leszállsz, és ott kapsz napijegyet a metrónál lévő pénztárban. Ennyi átszállásnál az a legcélszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!