Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestre kell mennem! Hol...

Budapestre kell mennem! Hol lehet vonaljegyet venni?

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok de Pestre kell utaznom,a Délibe megyek de ott nem tudom hol lehet vonaljegyet venni ráadásul még nem voltam ott és azt sem tudom hogy honnan indul pontosan a metró amivel még szintén nem utaztam!
2014. máj. 1. 16:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Követni a táblákat és jelzéseket. Útközben lesz jegypénztár is. Tényleg csak nyitott szemmel kell menni és tudni kell olvasni.
2014. máj. 1. 16:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Leszállsz a vonatról és megkérdezel valakit. Pesten sem emberevők élnek, segíteni fognak.
2014. máj. 1. 16:36
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet eltéveszteni, mert ha ellenkező irányban indulsz el, akkor síneket és vonatokat látsz, a járda is elfogy. Csak lefelé, az aluljáró felé lehet menni, nem pedig ki a 2x3 sávos autóforgalomba.
2014. máj. 1. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Kérdezd meg a tehenet az istállóban, aki ilyen kérdéseket tesz fel, annak tuti, h van kettő is minimum...
2014. máj. 1. 16:38
 5/15 A kérdező kommentje:
4-es ez csúnya volt! Képzeld nincs tehenünk!Lehet neked minden napos rutin a tömegközlekedés a fővárosban de nekem nem! A többieknek köszönöm a választ!
2014. máj. 1. 16:46
 6/15 anonim ***** válasza:
8%
Nem szégyen az, vegyetek rögtön hármat! Akkor már nem is annyira égő, hogy ilyesmit nem tudsz, majd verheted a melledet, hogy te tartod el a tápos pestieket.
2014. máj. 1. 16:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Veszek is 10-et hely az van! Amúgy nem falusi vagyok!
2014. máj. 1. 16:51
 8/15 anonim ***** válasza:
A vonatok elejénél van a levezető lépcső az aluljáróba és ott a metró bejárata. A metróbejárat mellett árulják a jegyeket.
2014. máj. 1. 17:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A budapesti tömegközlekedési díjszabással megismerkedtél már? Ha átszállsz, érdemes átszállójegyet venni, mert olcsóbb, mint két vonaljegy (vagy akár két gyűjtőjegy). Ha 8-nál több járművel utazol aznap, akkor pedig napijegyet is vehetsz, mert az az olcsóbb. Az 24 óráig érvényes, kezdőidőpontnak a pénztáros azt ír be, amit kérsz, és személyi igazolvánnyal is használható, nem kell hozzá bérletigazolvány.

2014. máj. 1. 17:07
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát a vonaljegy árát tudom,ezeket a jegyeket nem nagyon ismerem!Elvileg metróval megyek egy darabig utána 1 vagy 2 busz és utána a visszaút! Az költségek nem fontosak nem saját zsebből megy!
2014. máj. 1. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!