Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Olyan kb öt év múlva lesz...

Olyan kb öt év múlva lesz olyan metró Bp-n, ami nem lesz automata?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Az M1 még biztos manuális lesz, de az M3 is szerintem mivel azokat csak felújítani fogják elméletileg.
2014. ápr. 22. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos mértékben ma is automatikus az M2, M3, M4 vonal. A különbség csak abban van, hogy mennyi funkciót lát el az automatika.

Az M1 viszont inkább egy föld alatti villamosvonal, ott rövid távon nem lesz automatizálva a vonatok irányítása.

2014. ápr. 22. 23:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy vezető nélküli.
2014. ápr. 22. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem az M3-as lehetséges, mivel a legforgalmasabb vonal, és égető szükség van felújítására. Ha a 4-esnél bejött, akkor valószínűleg itt is fogják alkalmazni az automata módot. Természetesen ha nem a ruszki rozsdaboglyákat fogják őrizgetni 100 éves korukig, és lecserélik végre a metrókat..
2014. ápr. 22. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!