Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Így megbüntethetnek?

Így megbüntethetnek?

Figyelt kérdés
levelezős vagyok, lakcímem Debrecen, az iskolám helye Budapest. Debrecenből Ceglédre utaznék, de ha megveszem a teljes áru jegyet, az majd egy ezressel drágább, mintha Pestig venném az 50%-ost, amire jogosult vagyok. Megbüntethet a kaller, ha a Pestig szóló jegyemmel leszállok hamarabb?
2014. ápr. 9. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem büntethet meg. Kevesebb szolgáltatást veszel igénybe, mint amennyit kifizettél.
2014. ápr. 9. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Komoly a kérdés? :)

Szerinted mi fog történni, ha leszállsz hamarabb? Utánad fut az ellenőr, és addig kerget míg utol nem ér?

Csak akkor jár büntetés, ha tovább utazol. Többet bármikor fizethetsz egy igénybe nem vett szolgáltatásért, kevesebbet nem.

2014. ápr. 9. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is kell Pestig megvenned a jegyet, csak Ceglédig!
2014. ápr. 9. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem érted, levelezőssel csak Pestig vehet diákot, mert arra a viszonylatra jár csak neki a kedvezmény, ha Ceglédig venné, nem vehetne diákot és drágább lenne neki a jegy. Egyébként nem büntethetnek meg, ha előbb leszállsz, nem nagyon lenne kivitelezhető a dolog.
2014. ápr. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!