Budapesten Kelenföld vá. -ról busszal a Keleti pu. -ra? Hogyan? Melyikkel?
Figyelt kérdés
Ha nem muszáj nem ülök metróra, az lenne a kérdésem, hogy a 4-es metró beindításával üzemel még a 107E busz Kelenföld és a Keleti között, vagy teljesen megszűnt, vagy 108E néven üzemel? (vidéki vagyok, nem vagyok ismerős Bp.-en és több változatot is olvastam) Előre is köszönöm a megbízható, aktuális és értelmes válaszokat! :)2014. ápr. 8. 18:18
1/6 darujev válasza:
Nincs már közvetlen lehetőség. 103-as busszal két megálló Kelenföld központig (Bikás park M) és 7-es vagy 107-es busz, a menetidő meg duplája biztos mint metróval a 13-14 perc (vagy villamossal a Móriczig és ott átszállni, az talán kényelmesebb).
Amúgy bkk.hu/m4
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor átszállás nélkül csak M4 -gyel elérhető, ugye? Köszönöm
2014. ápr. 8. 18:40
3/6 darujev válasza:
Úgy igaz. Hacsak nincs tényleg vmi komoly fóbiád ami a metrózás alatt előjöhet, szerintem azért legalább nézd meg milyen lett a vonal, mert amúgy szép, ha már nem is a világ leghasznosabb beruházása.. és ezen a távon nincs is már értelmes alternatívája.
4/6 anonim válasza:
Szépségén vitatkoznék, de a tiszta menetidő 12-13 perc a két végállomás között. A korábbi emtróktól eltérően a megállók minden irányban tágasak és világosak. Nem olyan nyomasztó, mint a 2. és a 3.
5/6 anonim válasza:
Közvetlenül csak az M4 metróval és csúcsidőben a Sasadi úttól a Bosnyák tér felé közlekedő 239-es busszal juthatsz el.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2014. ápr. 9. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!