Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Gáz megkérdezni a buszsofőrtől...

Gáz megkérdezni a buszsofőrtől, hogy hova megy a busz, ha ki van írva, de számomra nem egyértelmű?

Figyelt kérdés
Valamikor van írva 3-4 település is egymás alá-mellé, és valamikor számomra nem egyértelmű, hogy most akkor oda megy-e ahova én akarok menni, és bérlettel vagyok. Rossz buszra meg nem akarok felszállni, ezért inkább megkérdezem a sofőrtől. Csak ezután mindig látszik rajtuk hogy totál hülyének néznek.
2014. ápr. 3. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem gáz.
2014. ápr. 3. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
Kit érdekel hogy minek néznek?Te arisztokrata vagy ők meg nem.
2014. ápr. 3. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem gáz. Az ő feladatai közé tartozik az utastájékoztatás is.
2014. ápr. 3. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz egyáltalán. Nálunk buszforduló van, tehát az összes busz egy megállóba érkezik/indul. Volt már rá példa, hogy ki volt téve a tábla de fordítva, így elindultam a másik irányba, mert rossz buszra szálltam. Az óta inkább megkérdezem. De van egy két sofőr aki szeret bunkózni, és megkérdezi, h nem látok-e, vagy éppen hogy " Nem tudsz olvasni?"
2014. ápr. 3. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
így van, erre felkészülhetsz, hogy esélyes, hogy le fog teremteni, hogy mit nem értessz rajta, de másokat meg pont az zavar, ha tegyük fel te le akarsz szállni, de nem áll ott meg a busz, mert gyorsjárat...sokszor volt már ilyesmi, és akkor jönnek előre, hogy hát ő jelzett, mégse állt meg...sofőr meg hát megmondta, hogy nem csak a bérletet kellett volna felmutatni, hanem meggyőződni, megáll-e egyáltalán ott.
2014. ápr. 5. 09:25
 6/7 gungasam ***** válasza:
71%
Nem fog leteremteni, mert akár csökkent látó is lehetne aki kérdez és ezt a sofőr nem tudhatja...Kérdezni jó és szabad..
2014. ápr. 10. 16:14
 7/7 Bz piano válasza:
Nem gáz, én is meg szoktam kérdezni :)
2017. febr. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!