Hogy tetszenek nektek a négyes metró állomásai?
Figyelt kérdés
Szerintem iszonyú rondák, félkész építkezésnek tűnő szürke betontömbök. Nem értem, mért nem tudtak valami színt vinni beléjük. Kivéve két állomást.2014. ápr. 3. 00:02
11/19 anonim válasza:
" Az első metró (nem a földalatti) az orosz nagypapák világát tükrözte," bárcsak így lenne, akkor talán itt is ilyen állomások lennének: [link]
Pontosítok: a szegény nagyapák ízlését, nem a főnemesekét.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2014. ápr. 7. 22:51
13/19 DDD97 válasza:
Nem tetszenek. A látszóbeton borzasztóan nyomasztó és szürke. Hatalmas terek vannak és ezáltal jéghideg. Az állomások szürkék, kevés pad és még kevesebb kuka van.
14/19 anonim válasza:
"Az állomások szürkék, kevés pad és még kevesebb kuka van." A kérdés nem a 3-as metróra vonatkozott.
15/19 DDD97 válasza:
???? Voltál az állomásokon? én pár állomáson direkt megszámoltam. Van ahol csak 2 pad van!!! Az egész állomáson! És 2 kis kuka. De ha akarod menj el és nézd meg saját szemeddel, számold meg. De előre szólok nem fogsz tudni sok helyre leülni.
16/19 anonim válasza:
Ok, a metróban 1-2 percet kell a legtöbb esetben várni, amikor nem, akkor meg kb. a két pad is elég. Egyébként minden állomáson voltam, a legforgalmasabbakon, ahol este is többen megfordulnak jóval több pad van. De mondok mást, a többi vonalon lévő állomásokon se nagyon van több pad és kuka, maximum annyival, mint amennyivel a forgalom is nagyobb. Csak persze azt már megszokták az emberek, nem tűnik fel, hogy ugyanúgy két kuka van, mint a négyes metrón, csak ott megnézik, és megy a szörnyülködés. Elárulom, hogy pl. Újpest-Városkapunál egyetlen egy kuka sincs a peronzár után a 120 méteres állomáson. Szóval ezt hagyjuk inkább.
18/19 DDD97 válasza:
Nem azért jegyeztem meg, hogy fikázzam a 4-es metrót. Tisztában vagyok azzal, hogy a többi metró állomásain sincs több pad vagy kuka. De ha ez új metró és milliárdokat költöttek rá, akkor csak tegyenek ki párat.
19/19 anonim válasza:
Nekem meg pont, hogy tetszenek a tágas terek, és hogy ebből kifolyólag nincs olyan meleg, mint pl a 3-as metrónál. Néha fojtogatónak érzem az ottani meleget, és ennek tetejében még elég szűk is a tér, pláne ha még sokan is vannak (márpedig reggel olyan tömeg szokott lenni, hogy van olyan, hogy elmegy előttem 4 metró is, amire nem tudok felszállni sem, mert akkora a tömegnyomor). Engem nem zavarnak a betonok sem, a célnak megfelel, és tágasabb is mint a többi, szóval jobban is tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!