Hova fordulhat a magyar állampolgár ha indokolatlanul büntettek meg?
Üdv!
Több részletet nem igen szeretnék megosztani, viszont nagyon sok orvosi kezelésen vettem részt és sok új gyógyszert kaptam az elmúlt 3 napban. Az elmúlt 3 hétben meg folyamatosan orvoshoz jártam.
A lényeg, úgy szédültem fel a villamosra, hogy leülhessek mikor RÖGVEST oda lép az ellenőr hogy kéri a jegyem, vagy bérletem, mondom kérem fogadja el a jegyet amit már akkor a kezemben tartott pénztárcámból húztam elő. Az ellenőr tiltakozott, 16.000 forint a büntetés, nagyon rossz anyagi helyzetem miatt meg hogy még tanuló vagyok kaptam nagy megszánásból 1 hónap haladékot. Hova terjeszthetem tovább, ha biztosan tudom bizonyítani percre pontosan a napomat, hetemet hogy milyen kínszenvedés volt számomra. Hangsúlyozom olyan megállóban álltam ahol nem tudtam leülni éppen hogy felszédelegtem mert már nem is kaptam levegőt, erre oda lép AZONNAL ahogy leültem!
Köszönöm előre is!
Na jó, akkor bocs!
Viszont a betegségedre jobban felkészülhetnél, az nem megoldás, hogy lépten-nyomon rosszul leszel! A jegyet meg készítsd ki legközelebb, és ha szarul vagy kérj meg valakit, hogy lyukasszon helyetted!
Szimulálhattál volna egy komolyabb rosszullétet, ha mentőt kell hívni biztos elmarad a pótdíjazás!
:)
Ledolgozhatom közmunkában!!! :))))
Ennek nagyon örülök!!
De amúgy nem lehetne, de nagyon sok dolgot tudtam felmutatni, ami miatt azt mondták egye fene! Választhattam hogy egy hónapra bontják fel, a 16.000 forintot, vagy közmunka.
Csak egyet nem értek, ha ez normális esetben nem lehetséges, akkor nem igazságos a többi büntetett számára. Mivel sokkal nagyobb büntetést elkövetők megkapják ezt a lehetőséget... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!