Dabasról hogyan jutok el a legegyszerűbben a Szinyei Merse utcába (VI. kerület)?
CSAK vonattal?
Vagy busszal nem lehetséges?
Vagy úgy lenne a jó, hogy busz, aztán valami villamos... nem értek ehhez:( Segítsetek fontos lenne.:) Nem tudok kiigazodni ezeken a járatokon, belezavarodtam...
Gyalogolnom mennyit kell majd?:)
Fontos lenne nagyon, előre is köszönöm a válaszokat.
Egyébként a Szinyei gimi lenne a cél.:)
Ha mindennap iskolába fogsz járni, akkor gondolom áldozol bérletre, így nincs metró fóbiád, mint a bliccelőknek!
:D
Gondolom a busz a népligetnél tesz le, és akkor a legegyszerűbb és leggyorsabb, ha metróval elmész a Deák térig és onnét Kisföldalattival a KOdály Köröndig, majd 2 perc séta.
Ezt a progit ismered?
Köszönöm szépen!:)
Lehet hogy valami közelebbi gimit keresek.>.<
Dehogy is.:)
De ugye a busz durván egy óra alatt ér a Népligetbe, plusz még a metrózgatás...
Végül is kibírom, csak mikor így összeszámoltam, hogy mindennap mennyit kell utaznom, kissé meglepődtem.:D De hát ez van.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget:D
De mivel nem tudok reggel eljutni a vasútállomásig, és haza sem tudok onnan jönni, így sokkal egyszerűbb elbuszozni a Népligetig és fél órát még metrózok:D Ha belegondolok, nem is para, mert amúgy nagyon szeretek tömegközlekedési eszközökön utazni.:D Most már csak az miatt izgulok, hogy rossz metróra szállok fel, eltévedek, és soha nem jutok el a suliba.:D
Tényleg köszi a válaszokat!:)
Még lenne pár kérdésem.:)
A VI.kerület normális kerület? Nincsenek gettós részei? A Szinyei Merse utca környéke biztonságos? Ha vannak is cigányok, ugye nem kötekedősek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!