Miért indulnak el bunkó módon némely buszsofőrök? Be se csukódott az ajtó de már nyomják a gázt és mozog a jármű.
Figyelt kérdés
Szerintem balesetveszélyes és felelőtlenség egyszerre.2014. febr. 25. 20:55
1/7 anonim válasza:
Ez nem bunkóság szerintem, csak haladna ő is. Volt olyan hogy elfelejtette becsukni az egyik sofőr a hátsó ajtót. Szóltam neki, becsukta.
2/7 anonim válasza:
Mert a buszok olyan állapotban vannak hogy ha a sofőr megnyomja a gombot nem biztos hogy időben becsukódik az ajtó, de ezt a sofőr nem nézi, hanem elindul mert ő megnyomta a gombot. Meg ha késnek azt ők szívják meg.
3/7 A kérdező kommentje:
Volt már hogy nyitva maradt az ajtó, szóltam, morgott egyet a sofőr majd becsukta, azóta nem szólok nekik mert műveletlenek és a stílusukon is van mit javítani.
2014. febr. 25. 21:47
4/7 anonim válasza:
Te kategorikusan műveletlennek titulálsz több ezer embert, akikből találkoztál már pár tízzel mindennapi közlekedésed során.
No akkor kinek a stílusán is kellene javítani...?
5/7 anonim válasza:
Valahol ez oda vissza működik, van sok ősbunkó sofőr meg vannak rendesek is, meg persze az utazóközönség összetétele sem mindegy, hogy ismerősei, vagy csupa idegen aki egész nap őt szidja.
Felelőtlenségnek is lehetne mondani, de szerintem világ életükben így csinálták sokan, mégsem halt bele senki.
6/7 anonim válasza:
Régen nem is csukták az ajtót hihetetlen mi.:) JA nem is voltak rajta ajtók csak rács
7/7 A kérdező kommentje:
Igen az életveszélyes volt. Láttam régi villamosokat csoda hogy nem estek ki belőle az emberek.
2014. márc. 3. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!