Akkor most tényleg megint logókat cserél a BKK?
Figyelt kérdés
A ma megjelent tájékoztató alapján mégiscsak változtatnak rajta: [link]
De mégis minek? :( Ráadásul miért egy ilyen rondával, szerintetek nem néz ki sokkal jobban a mostani? Teljesen feleslegesen dobnak ki rá pénzt, hiszen a most használatos logókkal is könnyen egységesíthető az arculat, sőt, én igazából már alig látok a mostaninál régebbi ábrát kihelyezve valahol. Ez is csak egy olyan üzlet, amivel valaki zsebre rakhatott pár gurigát? De akkor legalább egy szép logót terveztek volna....
2014. febr. 25. 16:48
1/8 anonim válasza:
Nem rondák, csak szokatlanok. Idővel szükség van egy kis változatosságra, nem maradhat örökre minden ugyanolyan.
2/8 A kérdező kommentje:
Általában nem vagyok a maradiság híve, nyitott vagyok az újdonságokra, de szerintem ezek akkor is sokkal csúnyábbra sikeredtek. Mellesleg a mostaniak se olyan nagyon régiek.
2014. febr. 25. 17:08
3/8 anonim válasza:
Nézem a belinkelt képet, de nem találom, mire gondolsz. Mit kell nézni?
4/8 A kérdező kommentje:
A H8, H9 jelölésekben a H betű, illetve balra lent, ahol a térképen a metrót jelöli, az M2 felirat M betűje.
2014. febr. 25. 19:49
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Oké, de minek lecserélni 3-4 évente? Borzasztóan irritáló, hogy ilyesmire pazarolják az adófizetők pénzét, miközben már egyszer ugyanez a bagázs kiadott egy rakás lóvét a most leváltott arculat bevezetésére.
8/8 anonim válasza:
na jó, de most nem tökmind1, hogy hogy néz ki az a logo? az utazóközönség nem azokban szeretne gyönyörködni, szóval ez igenis pazarlás. az is elég informatív lenne, betűvel kiírnák, hogy H8..és akkor is tudná az utas, hogy azt kell nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!