Nem abszurdan drága Magyarországon a vonatjegy?
Szerintem jól olvastam, csak a forrás nem lehetett megbízható. De én az itteni fizetésekhez képest nagyon sokallom ezt a 20 ft/km-t. És mondjuk nem tudom a Párizs-Marseille távolságot.
A szolgáltatásról meg már nem is beszélek. Tényleg egy ilyen ránézésre a 60-as évek végéről ittfelejtett kocsiban utaztam, ahol olyan szutykos volt az ablak, hogy alig lehetett kilátni rajta, meg ragadt a kosztól az egész. Mondjuk retró érzésnek akár meg is teszi, bár a maguk idejében ezek a kocsik tiszták voltak.
"Persze, aki ingyen utazik, meg 90 %-os kedvezménnyel, az biztos nagyon elégedett."
Az nem elégedett, csupán annyit fizet a szolgáltatásért, amennyit ér, sajnos.
Aki pedig lepontozta az első válaszomat, az remélem tudja, hogy nem csak az 1-es vonalból, Intercitykből és a Gysevből áll a hazai vasút...
Nem olcsó, de különösen a szolgáltatás minőségéhez képest drága...
30 km/h végsebességű vonalak, mocskos, ezeréves kocsik, ablakok, amin nem lehet kilátni stb...
#7 én azért pontoztam le az első választ, mert ennél a kérdésnél nem érzem helyénvalónak az iróniát, másrészt nem is adott választ a kérdésre
és hogy megnyugtassalak: a 80-as vonalon szoktam utazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!