Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyi a jegy Budapesten...

Mennyi a jegy Budapesten kívüli buszszakaszra, ha van budapesti bérletem/jegyem?

Figyelt kérdés
Elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést.. na szóval annyi a lényeg, hogy személyszerint a 218-as busszal mennénk árpád hídtól a végállomásig (solymári auchan). és az lenne a kérdésem, hogy ha van budapesti bérletünk/jegyünk, akkor nem kell a teljes árat kifizetni? és mennyi egyáltalán a teljes/diák ár? és ha elfogadják amink van, akkor azt fel is kell mutatni? tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés meg összevissza, de máshogy nem tudtam megfogalmazni.. köszi :D
2009. dec. 10. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
milyen a 218-as busz? a táblája átvan húzva átlósan egy ilyen pirosas-barnás csíkkal? ha igen akkor az környéki busz és ott úgy működik, hogy a bérlet mellé környéki jegyet kell venni. viszont ha budapesti jeggyel mész akkor az érvényes az egész vonalon
2009. dec. 10. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy át-e van húzva. Szóval, ha pesti bérletem van, akkor még fizetnem kell plusszba, de ha jegyem, akkor meg nem? ez de s.zar így..:/
2009. dec. 10. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
legelső vagyok, megnéztem neked és a 218-as környéki busz, szóval ha neked van budapesti béreleted akkor egy környéki 5 km-es vonaljegyet kell venned mellé,h elmehess az auchanig, ennek ára: 135 Ft
2009. dec. 12. 17:09
 4/4 A kérdező kommentje:
köszike!
2009. dec. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!