Miért kattog a hév?
Egyszer ültem héven, és az a kattogás az feltehetőleg ugyanaz, mint a "sima" vasútközlekedésben: az acélsínek végei nem illeszkednek teljesen pontosan egymáshoz [ez azért van, hogy télen-nyáron a hőtágulás következtében pl. ne torlódjanak össze], és ezek fölött elhaladva mindig zöttyen egyet a kerék.
Ha szabályos időközönként "kattog", akkor ezek a síndarabok egyforma hosszúak.
16:02-nek üzenem, hogy azok nem relék, hanem kontaktorok, üllj le, elégtelen. Akkor okoskodj, ha van mögötte tudásbeli háttér...
A kérdezőnek: mingyárt megkeresem, most volt ugyan ez a kérdés egy hónapja, ha megtalálom a linket küldöm, értelmetlen volna mégegyszer leírnom az egészet.
16:02! mond már el nekem, hogy 7. osztályban hol tananyag a relé?? 8 osztályban SEM! Én egy villanyszerelő tanfolyamot végeztem nyáron, unalomból, OTT tanították!
15/L
19:43 lennék
15/L elvieg 8. osztályos tananyag, de a heti 2 fizikaórába sokszor nem fér bele (14 éves vok, tavaly végeztem az ált-ost :-)
Kérdezőnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__4..
A 3.-tól olvasd, onnan kezdődnek a valós válaszok
15L te meg írj privátba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!